Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Μονομαχία Δημαρχόπουλου- Πούλιου για τη δεύτερη Κυριακή

Μονομαχία Δημαρχόπουλου- Πούλιου για τη δεύτερη Κυριακή

0
poulios 1

Προηγείται ο «Δήμος- Πρότυπο», ακολουθεί η «Κοινωνία των Δημοτών» και έπονται οι συνδυασμοί Μπένη, Τσιακίρογλου, Καμαρίδη

  dimarxopoulos 3
 
Η ετυμηγορία των ξανθιωτών ανέδειξε νικητή στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για το μητροπολιτικό δήμο της Ξάνθης τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο και το συνδυασμό του «Δήμος Πρότυπο». Μαζί του θα μονομαχήσει ο Χρίστος Πούλιος και η «Κοινωνία των Δημοτών» που έπεται με μικρή διαφορά.
Σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία, την τρίτη θέση αλλά σημαντικά μακριά από τους δύο πρώτους καταλαμβάνει ο Δημήτρης Μπένης και έπονται οι συνδυασμοί του Σωτήρη Τσιακίρογλου και του Ιπποκράτη Καμαρίδη. Στις τελευταίες θέσεις μένουν ο Νίκος Ανταμπούφης και ο Γιώργος Κολλάρος.
Η μάχη θα είναι σκληρή για το δημαρχιακό θώκο και ξεκινάει πριν ακόμη ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα, καθώς οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και είναι εντελώς αβέβαιο τη στάση θα υιοθετήσουν υποψήφιοι και εκλογείς στο δεύτερο γύρο. Υπενθυμίζεται ότι στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η διαφορά ανάμεσα στο Χρίστο Πούλιο και τον απερχόμενο δήμαρχο Μιχάλη Στυλιανίδη, ήταν πολύ πιο μεγάλη απ’ ότι αυτή τη φορά κι όμως έφτασαν σε μάχη «στήθος με στήθος» τη δεύτερη Κυριακή. Οπότε κανείς δεν εφησυχάζει, αντιθέτως και οι δύο συνδυασμοί μπαίνουν σε έναν έντονο και ανελέητο αγώνα ως το τέλος.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκρίνεται το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών από τον Δήμο Τοπείρου

Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π στο Δήμο Τοπείρου την Τετάρτη Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού…