Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και ενότητα ζητά ο Τσιτιρίδης τη δεύτερη Κυριακή

Ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και ενότητα ζητά ο Τσιτιρίδης τη δεύτερη Κυριακή

0
Tsitiridis-web

Δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα

 
 
Με δήλωσή του ο Γιώργος Τσιτιρίδης ευχαριστεί τους δημότες του δήμου Αβδήρων που τον στήριξαν, τονίζοντας ότι ο αγώνας δεν τελείωσε και χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και ενότητα για το δεύτερο γύρο των εκλογών. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Συνδημότισσες και συνδημότες, νιώθω την ειλικρινή ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά και την συγκίνησή μου και να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους εσάς και στον καθένα ξεχωριστά, όλους τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ, που μας εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας και μας αναδείξατε πρώτη δύναμη στο Δήμο Αβδήρων.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους ανθρώπους που στάθηκαν πραγματικά δίπλα μου και με στήριξαν σε αυτή την δύσκολη εκλογική μάχη. Δώσαμε μαζί ένα αγώνα με πολιτικό ήθος, αξιοπρέπεια ,ειλικρίνεια, εντιμότητα , με καθαρότητα λόγων. Η εμπιστοσύνη που μου δείξατε, εκφράστηκε στις 18 Μαΐου με πολύ γενναιόδωρο τρόπο. Αποτέλεσε για εμένα και τους συνεργάτες μου μεγάλη τιμή και ευθύνη.
Όμως, ο αγώνας δεν τελείωσε. Πρέπει να φανούμε ακόμα δυνατότεροι, περισσότερο ενωμένοι. Πιστεύω ότι όλοι μαζί, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, πέρα από θρησκευτικές, πολιτικές ή κομματικές πεποιθήσεις, οφείλουμε και πρέπει να κάνουμε πράξη το όραμα, που γέννησε ο Καλλικράτης για το μέλλον του νέου Δήμου Αβδήρων.
Σας καλώ λοιπόν ΟΛΟΥΣ, ακόμα κι εσάς που μέχρι την πρώτη εκλογική μάχη νιώθατε κάποια τυχόν αμφισβήτηση για εμάς, από όποιο χώρο κι αν προέρχεστε, να μας εμπιστευτείτε, να συστρατευτείτε μαζί μας, να γίνουμε ακόμα περισσότεροι, ακόμα πιο ισχυροί. Για να φτάσουμε στη μεγάλη νίκη την Κυριακή της 25ης Μαΐου. Για να γυρίσουμε σελίδα στο Δήμο Αβδήρων. Σας ευχαριστώ θερμά από τα βάθη της καρδιάς μου».
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η τουριστική προβολή της ΑΜΘ συνεχίστηκε και στην TRAVEL EXPO CYPRUS 2024

Στην έκθεση αυτή συμμετείχε για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θρ…