Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Μέχρι τα άκρα προτίθεται να φτάσει ο Καμαρίδης για τη χειραγώγηση της ψήφου

Μέχρι τα άκρα προτίθεται να φτάσει ο Καμαρίδης για τη χειραγώγηση της ψήφου

0
kamaridis ippokratis

Καταγγέλλει αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος και υπονοεί χρηματισμό για κατοίκους Ρέμβης, Δροσερού, Ευμοίρου και Κιμμερίων

 
 
Μετά τις καταγγελίες και τις μηνύσεις στις οποίες προέβη την ημέρα των εκλογών, ο Ιπποκράτης Καμαρίδης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει προσπάθεια χειραγώγησης της ψήφου κατοίκων ορισμένων οικισμών της Ξάνθης και με σκληρή γλώσσα καταδικάζει φαινόμενα που υπέπεσαν στην αντίληψή του, ενώ αφήνει υπόνοιες για εξαγορά ψήφων με χρηματισμό.
Ειδικά σημειώνει: «εμείς αποδείξαμε εξ” αρχής πως ότι πούμε το εννοούμε. Έτσι, από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ακόμη και πριν ανοίξουν τα εκλογικά τμήματα περιοδεύσαμε όλο το Δήμο και εντοπίσαμε τις προσπάθειες αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος και της χειραγώγησης του εκλογικού σώματος. Το καταγγείλαμε ονομαστικά, με μηνύσεις και αναφορές που κάναμε προς την Αστυνομική Διεύθυνση και την Εισαγγελία Ξάνθης, ζητώντας την τήρηση της εκλογικής νομοθεσίας και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. Από τη Σταυρούπολη μέχρι την περιοχή Ρέμβης και από το Δροσερό μέχρι τα Κιμμέρια και το Εύμοιρο. Πιάσαμε ενδεικτικά κάποιους… Γνωστοί… Είναι η δουλειά τους αυτή άλλωστε. Εμείς όμως δεν φοβηθήκαμε. Αηδιάσαμε βέβαια, γιατί και κάποιοι «εντιμότατοι άρχοντες» καθόντουσαν έξω από τα σχολικά συγκροτήματα όπου ήταν τα εκλογικά τμήματα και προσπαθούσαν να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.
Διακινήθηκε μεγάλος όγκος ψηφοδελτίων με συγκεκριμένους αποδέκτες. Προφανώς όχι χωρίς ανταλλάγματα, κάτι που θα το διερευνήσει η δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Εμείς, κάναμε το αυτονόητο: προσπαθήσαμε να αναχαιτίσουμε την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος και τον συνήθη τρόπο εκλογής των δημοτικών αρχών στην Ξάνθη. Ευχόμαστε να μην εκλεγούν αυτοί που το επιχείρησαν, γιατί τότε θα δικαιωθεί ο τρόπος και τα μέσα που χρησιμοποίησαν για να το πετύχουν.
Ευχόμαστε ο Ξανθιώτικος Λαός, να έχει γυρίσει την πλάτη σε ότι πιο παρωχημένο, σε ότι πιο σαθρό, σε ότι πιο πρόστυχο έχει επικρατήσει τα τελευταία 40 χρόνια στην πόλη και την πολιτική.
Προειδοποιούμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν πρόκειται να μείνουμε απαθείς σε ότι συνέβη και θα φτάσουμε μέχρι τέλους την υπόθεση χειραγώγησης της εκλογικής θέλησης.
Συνυπεύθυνοι είναι όλοι όσοι μετείχαν σε αυτή τη διαδικασία. Εμείς και τους κατονομάσαμε και τους στείλαμε στη δικαιοσύνη. Ο λόγος τώρα στους πολίτες και την δικαστική εξουσία».
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κωδικός «Κόσυνθος» στο τεχνικό πρόγραμμα

Εντάχθηκε πρόβλεψη για μελέτες έργων μετά από αίτημα του Σ. Μελισσόπουλου που αποδέχτηκε η…