Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση 2 διαρροές στον συνδυασμό Μίχογλου

2 διαρροές στον συνδυασμό Μίχογλου

0
mixoglou
 

 Δύο από την λίστα των 33 δηλώνουν ότι δεν θέλουν να είναι υποψήφιοι και ότι δεν ρωτήθηκαν

 

«Εγώ δεν διαψεύδω τίποτε αν θέλουν ας βγουν και ας το διαψεύσουν εκείνοι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να βρω άλλους στη θέση τους…», δηλώνει ο κ. Μίχογλου

 Σε «εφιάλτη» των επικεφαλής συνδυασμών τείνει να μεταβληθεί η ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων αφού τελευταία παρατηρείται το φαινόμενο οι επικεφαλής ν’ ανακοινώνουν ονόματα και κάποιοι εκ των υποψηφίων να τα   διαψεύδουν…αφήνοντάς τους εκτεθειμένους, χωρίς οι ίδιοι τις περισσότερες φορές να ευθύνονται. Οι αιτίες που το προκαλούν είναι διαφορετικές κάθε φορά και αν μη τι άλλο παραπέμπουν σε αλλότριες σκοτεινές δυνάμεις που δρουν στο παρασκήνιο ασκώντας πιέσεις στους υποψηφίους προκειμένου να εξυπηρετήσουν πιθανόν συμφέροντα άλλων συνδυασμών. Άλλωστε ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και επειδή αυτές τις εκλογές «παίζει» πολύ το «ανεξάρτητος» όλοι οι υποψήφιοι «ψαρεύουν» από την ίδια δεξαμενή υποψηφίους και έτσι μοιραία δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις αν βέβαια δεν λειτουργούν οι ασφαλιστικές δικλείδες του πολιτικού ήθους τόσο για τους υποψηφίους όσο ενίοτε και για τους επικεφαλής.
 
Διαρροές στην πρώτη λίστα ονομάτων του συνδυασμού του Θωμά Μίχογλου
Πριν λίγες μέρες ο Θωμάς Μίχολου ανακοίνωσε τους 33 πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του με τον οποίο θα διεκδικήσει τον δήμο Τοπείρου. Μεταξύ των ονομάτων ήταν και του κ. Ανεστίδη Φραγκούλη από τα Μάγγανα και του κ.Παύλου Παγωνάκη από το Άβατο. Ο μεν κ. Ανεστίδης ήταν στις προηγούμενες εκλογές υποψήφιος με τον κ. Μίχογλου για το Τοπικό ο δε κ. Παγωνάκης για υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Το «Ε» επικοινώνησε μαζί τους προκειμένου να επιβεβαιώσει ή μη την πληροφορία του ότι εν αγνοία τους μπήκαν στη λίστα του κ. Μίχογλου και μάλιστα ότι υπήρξε αντίδρασή τους. Και οι δυο τους το επιβεβαίωσαν ότι δεν ρωτήθηκαν από τον κ. Μίχογλου. Ο κ. Παγωνάκης επιπρόσθετα είπε ότι δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος αυτή τη φορά και ότι μάλλον βιάστηκε ο κ. Μίχογλου ωστόσο τον δικαιολόγησε λέγοντας ότι: «Φταίω και εγώ γιατί δεν του ξεκαθάρισα ότι δεν θέλω να είμαι υποψήφιος.
 
Μίχογλου: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα…Ας βγουν να το διαψεύσουν…»
Απ’ την πλευρά του ο κ. Μίχογλου το δέχτηκε «χαλαρά’ όλο αυτό και με τη σιγουριά ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να τους αντικαταστήσει καθότι όπως είπε έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε πολλούς άξιους συνδημότες τους που του ζητούν να συμμετέχουν στο συνδυασμό του. Σ’ ότι αφορά του δύο συγκεκριμένους είπε ότι επικοινώνησε μαζί τους πριν τους συμπεριλάβει ωστόσο προφανώς – όπως είπε – «κάτι θα μεσολάβησε και το μετάνιωσαν»: «Ανακοίνωσα 33 ονόματα. Τι θα με πείραζε αν ανακοίνωνα 31; Εγώ δεν διαψεύδω τίποτε, αν θέλουν ας βγουν και ας το διαψεύσουν εκείνοι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να βρω άλλους στη θέση τους…», επεσήμανε ο κ. Μίχογλου.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxnathopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…