Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Κοντά σε συμφωνία με Πάμπλο Γκαρσία η Skoda Ξάνθη!

Κοντά σε συμφωνία με Πάμπλο Γκαρσία η Skoda Ξάνθη!

0
garcia
 

Τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ προορίζουν για αντικαταστάτη του Ντιέ

 

Σήμερα αναμένεται η οριστική απάντηση του Ουρουγουανού στην πρόταση της ξανθιώτικης ομάδας

 
 
 Πρόταση για συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας έκανε η Skoda Ξάνθη στον Πάμπλο Γκαρσία και περιμένει την απάντηση του Ουρουγουανού! Όπως τονίζαμε σε προηγούμενο φύλλο, η ξανθιώτικη ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του «φευγάτου» Σερζ Ντιέ και είναι πολύ πιθανό αυτός να είναι ο 36χρονος (γεν. 11/05/1977) μέσος που χθες έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ!
Ο παίκτης βρέθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για τη λύση του συμβολαίου του, ενώ χθες το βράδυ ή σήμερα αναμένεται να απαντήσει οριστικά και στην πρόταση που του έκανε η Skoda.
Για τον έμπειρο μέσο που βρισκόταν εδώ και καιρό εκτός πλάνων του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Χούουμπ Στέφενς, ενδιαφέρθηκαν επίσης η Βέροια και ο ΠΑΣ Γιάννινα όμως όπως όλα δείχνουν το προβάδισμα έχει η ξανθιώτικη ομάδα.
Να σημειώσουμε ότι ο Γκαρσία βρίσκεται από το 2008 στην Ελλάδα έχοντας σημειώσει 93 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ προηγούμενοι σταθμοί της καριέρας του μεταξύ άλλων ήταν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Οσασούνα, Βενέτσια, Πενιαρόλ, Θέλτα κ.α.. Παράλληλα ο Γκαρσία έχει φορέσει 66 φορές (2 γκολ) τη φανέλα της Εθνικής Ουρουγουάης.
 
Δεν ήταν στη χθεσινή προπόνηση ο Γκαρσία αλλά ένας… ¨υπό δοκιμή¨ παίκτης!
 Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Πανθρακικό που θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή.
Αν και ήδη από χθες το πρωί «ακουγόταν» το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία, αυτός δεν βρέθηκε στα προπονητήρια της ομάδας. Αντίθετα, στην απογευματινή προπόνηση συμμετείχε «υπό δοκιμή» Αφρικανός ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως κεντρικός και πλάγιος μπακ, χωρίς όμως να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Πάμπλο Γκαρσία, κύκλοι της ΠΑΕ έλεγαν ότι… «θα δούμε», χωρίς να αποκλείουν την πιθανότητα να ανακοινωθεί ο παίκτης ακόμη και σήμερα!
 
Τέσσερις απουσίες ενόψει «Ελ Θράκικο»
 Χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες τεσσάρων παικτών καταστρώνει τα πλάνα του ο Ράινερ Μάουρερ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι της Θράκης με τον Πανθρακικό, εκτός έδρας. Συγκεκριμένα ατομικό πρόγραμμα έκαναν και χθες οι τραυματίες Κομεσίδης, Χοσέμι και Ιάσωνας Παπαδημητρίου, ενώ η τέταρτη απουσία αφορά τον Σερζ Ντιέ ο οποίος δεν έχει επιστρέψει από τη Γαλλία όπου παραμένει λόγω οικογενειακού προβλήματος – όπως απολογήθηκε ο ίδιος στην ΠΑΕ.
Λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, το προπονητικό team της ομάδας δούλεψε σε πολλούς τομείς το πρωί και το απόγευμα της χθεσινής ημέρας. Ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνικής σε υποομάδες στην πρώτη προπόνηση ενώ λίγες ώρες αργότερα το βάρος έπεσε σε θέματα τακτικής.
 
SUPER LEAGUE
 
19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014
15.00: Ο.Φ.Η. – Βέροια (NS2)
17.15: Λεβαδειακός – Εργοτέλης (NS1)
19.30: Παναθηναϊκός – Πανιώνιος (NS2)
Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014
15.00: Π.Α.Ο.Κ. – Παναιτωλικός (NS2)
17.15: Απόλλων – ΠΑΣ Γιάννινα (NS2)
17.15: Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς (NS7)
17.15: Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη (NS4)
19.30: Ατρόμητος Αθ. – Ολυμπιακός (NS1)
Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014
19.30: ΑΕΛ Καλλονής – Άρης (NS1)
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός 52
2. Π.Α.Ο.Κ. 42
3. Ατρόμητος Αθ. 35
4. Παναθηναϊκός 30
5. Αστέρας Τρίπολης 29
6. Skoda Ξάνθη 24
7. Πανθρακικός 24
8. Παναιτωλικός 24
9. ΠΑΣ Γιάννινα 23
10. Ο.Φ.Η. 22
11. Πανιώνιος 21
12. Εργοτέλης 20
13. ΑΕΛ Καλλονής 19
14. Πλατανιάς 19
15. Απόλλων 17
16. Λεβαδειακός 17
17. Βέροια 15
18. Άρης 11
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …