Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας στο Δροσερό

Εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας στο Δροσερό

0
drosero astynomia2-web
 

34 προσαγωγές και 5 συλλήψεις κατά περίπτωση για ναρκωτικά, όπλα, παράνομα cd και dvd, κλοπή καθώς και αντίσταση

 

Νεαρή γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη βρέθηκε νεκρή στον οικισμό. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία για τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου

 
 
Εκτεταμένη επιχείρηση για την πάταξη κάθε είδους παραβατικής συμπεριφοράς πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στον οικισμό του Δροσερού, με τη συμμετοχή πολλών υπηρεσιών της αστυνομίας. Κλούβες, αυτοκίνητα της Ασφάλειας, της τροχαίας και της ΟΠΚΕ, καθώς και λεωφορείο με άνδρες των ΜΑΤ παρατάχθηκαν στην «καρδιά» του Δροσερού, απ’ όπου πραγματοποιήθηκαν οι έλεγχοι των αστυνομικών παρουσία εκπροσώπων των εισαγγελικών αρχών. Εκεί ζητήθηκε να συνδράμει και όχημα της Πυροσβεστικής, καθώς και γερανός, καθότι διενεργήθηκαν έλεγχοι και σε οχήματα.
Η επιχείρηση ξεκίνησε λίγο πριν τις 9 το πρωί και διήρκησε περίπου τρεις ώρες. Στο σημείο βρέθηκαν ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Γεώργιος Σαλαμάγκας, καθώς και ο διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Ξάνθης Γιώργος Γκοδοσίδης. Από την πλευρά της αστυνομίας δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο να γίνει σαφές ότι η επιχείρηση στον οικισμό των Ρομά Ξάνθης εντάσσεται στον ευρύτερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της αστυνομίας για την πάταξη της εγκληματικότητας και ήταν προσχεδιασμένη, ωστόσο υπήρξε μία επιπλέον ευαισθητοποίηση και αφύπνιση, λόγω του θέματος των παράνομων υιοθεσιών που έχει αναστατώσει τη χώρα.
 
Πέντε συλλήψεις σε τρεις ώρες
Ο απολογισμός της αστυνομίας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας ήταν 34 προσαγωγές, από τις οποίες 5 κατέληξαν σε συλλήψεις για αδικήματα που σχετίζονται με τη νομοθεσία περί όπλων, την κατοχή ναρκωτικών, την παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας ( λόγω κατοχής κλεψίτυπων cd και dvd), κλοπή καθώς και αντίσταση. Η περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση θα εκδώσει αναλυτική ανακοίνωση για τις υπηρεσίες που συμμετείχαν και τα ευρήματα της επιχείρησης.
 
27χρονη έγκυος νεκρή στο Δροσερό
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διαπιστώθηκε ότι μία γυναίκα 27 ετών από τον οικισμό του Δροσερού είχε χάσει τη ζωή της. Την άτυχη γυναίκα που ήταν έγκυος στον 5-6 μήνα της κύησης, σύμφωνα με το νεκροτόμο, βρήκε συγγενικό της πρόσωπο που κάλεσε τους αστυνομικούς που βρισκόταν εκεί, καθώς και το ΕΚΑΒ. Σήμερα το πρωί θα διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή που θα δείξει τα ακριβή αίτια του αιφνίδιου θανάτου της κοπέλας. Με βάση τα πρώτα στοιχεία μία από τις πιθανές αιτίες είναι η χρήση ναρκωτικών ουσιών.
 
Ελένη Διαφωνίδου

ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…