Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Αφιερώματα 90 χρόνια με τον Στέφανο Ιωαννίδη

90 χρόνια με τον Στέφανο Ιωαννίδη

0
ioannidis stefanos-empros
 

Μια σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 9 -10 -11 Δεκεμβρίου 2013

 
 
Το 2013 συμπληρώνονται ενενήντα χρόνια από τη γέννηση του Στέφανου Ιωαννίδη. Η πόλη μας και η Θράκη ευρύτερα οφείλει να γνωρίσει το έργο του και να τιμήσει την προσφορά του σε όλους τους τομείς δημιουργίας και παρουσίας στα δρώμενα της πόλης μας αλλά και της ενιαίας Θράκης.
Το Δίκτυο Λόγου και Πράξης συνδιοργανώνει με το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο τριήμερο 9 -10 -11 Δεκεμβρίου 2013.
Στις 9 – 10 και στις 11 Δεκεμβρίου κατά τις πρωινές ώρες θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικά δρώμενα και εκδηλώσεις στο χώρο των σχολείων για το Στέφανο Ιωαννίδη για παιδιά Δημοτικών και Γυμνασίων. Το απόγευμα της 11ης Δεκεμβρίου 6 – 9 μ.μ., στο «Π» των Καπναποθηκών, θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα που θα αναφέρεται σε όλες τις πλευρές δράσης και έκφρασης του Στέφανου Ιωαννίδη, με εισηγήσεις και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
Παράλληλα, προετοιμάζονται ανάλογες τιμητικές εκδηλώσεις στην Κομοτηνή και στην Αλεξανδρούπολη.
Ήδη για την όλη οργάνωση έχει συγκροτηθεί Τιμητική Επιτροπή που αποτελείται από το Μητροπολίτη Ξάνθης, την πρόεδρο του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, το Δήμαρχο Ξάνθης και τον Περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης.
Το τριήμερο 9 – 10 – 11 Δεκεμβρίου 2013 θα είναι αφιερωμένο στον Στέφανο Ιωαννίδη και στο πλούσιο έργο του. Όπως σημειώνει ο Συντονιστής Δικτύου Λόγου & Πράξης, Συγγραφέας – ποιητής, Θανάσης Μουσόπουλος η Θράκη και η Ξάνθη στο πρόσωπό του τιμούν όλες και όλους τους δημιουργούς.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αφιερώματα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βιβλιοπρόταση της Τρίτης: «Η Προτεσταντική Ηθική και το Πνεύμα του Καπιταλισμού» του Μαξ Βέμπερ

Η βασική επιστημονική απορία, στην οποία με το έργο του αυτό προσπαθεί να απαντήσει ο Μαξ …