Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Στήριξη ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στους αστυνομικούς και τις διεκδικήσεις τους

Στήριξη ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στους αστυνομικούς και τις διεκδικήσεις τους

0
zeybek astynomikoi deth-web
 

 Χουσεΐν Ζεϊμπέκ συναντήθηκε με το ΔΣ της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Ξάνθης. Στον μπλοκ τους βρέθηκε στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ

 
Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του σωματείου της συνδικαλιστικής ένωσης αστυνομικών Ξάνθης, με το βουλευτή ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος είχε ζητήσει να έρθει σε επαφή μαζί τους. .Τον βουλευτή συνόδευαν ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου γραμματέας συντονισμού, ο Δημήτριος Σαμακοβίτης μέλος συντονιστικής, και ο Στάθης Γιαννακίδης επιστημονικός συνεργάτης.
Κατά τη συνάντηση τα μέλη του ΔΣ του σωματείου των αστυνομικών ενημέρωσαν το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό της Α.Δ Ξάνθης καθώς και για τα γενικά προβλήματα που απασχολούν το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού της χώρας.
Από την πλευρά του ο βουλευτής και οι συνεργάτες του δήλωσαν ξεκάθαρα ότι θεωρούν τους αστυνομικούς, εργαζόμενους και ότι θα είναι δίπλα τους σε κάθε διεκδίκηση που αφορά τους αστυνομικούς αλλά και την ασφάλεια του πολίτη.
Οι αστυνομικοί μέσω ανακοίνωσή τους τον ευχαριστούν προσωπικά «για την αυτόβουλη παρουσία του στο μπλοκ της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης κατά την κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη την 06/09/2013 καθώς ήταν η πρώτη παρουσία τοπικού βουλευτή σε Πανελλήνιας εμβέλειας κινητοποίηση».
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δυσεύρετο το εργατικό δυναμικό στην Ξάνθη

Προσφορά εργασίας υπάρχει αλλά οι άνεργοι προτιμούν τα επιδόματα –  Παράπονα εργοδοτ…