Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ελπίδες για μια καθαρή πόλη…

Ελπίδες για μια καθαρή πόλη…

0
 

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας υπόσχεται τον καθαρισμό της πόλης από την επόμενη εβδομάδα

 

Τη Δευτέρα αναλαμβάνουν τα καθήκοντα τους οι συμβασιούχοι του τμήματος καθαριότητας

 
Με όγκους σκουπιδιών και κάδους που βρωμούν και αποτελούσαν εστία μικροβίων βρήκε ο πιο ζεστός μήνας του καλοκαιριού τις γειτονιές της Ξάνθης.
Τα παράπονα τον κατοίκων πολλά, αλλά οι δυνάμεις της δημοτικής αρχής, σύμφωνα με τους ιθύνοντες, αδυνατούν να εκπληρώσουν τα καθήκοντα τους.
Με βάση νέα παράπονα πολιτών το «Ε» επανήλθε για άλλη μια φορά στο θέμα της εικόνας της πόλης, που γίνεται ιδιαίτερα επιτακτικό τους καλοκαιρινούς μήνες. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα μας ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, Τάσος Θεοδωρίδης, γνωρίζει την κατάσταση, αλλά αδυνατεί έως και σήμερα να την διορθώσει, καθώς το τμήμα καθαριότητας αντιμετωπίζει το –γνωστό- πρόβλημα έλλειψης προσωπικού. Βέβαια, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος η κατάσταση αναμένεται να αλλάξει καθώς από Δευτέρα το τμήμα θα επανδρωθεί από συμβασιούχους. «Οι υπάλληλοι θα μπουν την Δευτέρα στην υπηρεσία και έτσι θα συλλεχθούν όλα τα σκουπίδια που υπάρχουν σε δρόμους της πόλης και στα χωριά και θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στους κάδους» αναφέρει ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, υποσχόμενος μια καθαρή πόλη που δεν θα αποτελέσει αιτία σχολιασμού των επισκεπτών κατά τη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Πόλης.
Γ.Τ.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Φύσηξε» και γεμίσαμε σκόνη στην Ξάνθη

Καλυμμένα τα αυτοκίνητα, οι δρόμοι και τα μπαλκόνια – Μιλά ο καθηγητής ΔΠΘ και Διευθυντής …