Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Φόνος με 43 μαχαιριές στην Ν. Κεσσάνη

Φόνος με 43 μαχαιριές στην Ν. Κεσσάνη

0
maxairi fonos
 

Θύμα 56χρονος φύλακας του ιχθυοτροφείου

 

Ο δράστης συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη

 
 
Άγριο φονικό έγινε την Τετάρτη 28 Αυγούστου τις πρωινές ώρες – σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Παυλίδη που εξέτασε το θύμα – στο ιχθυοτροφείο ιδιοκτησίας του Απόστολου Αγκόρτσα στην Ν. Κεσσάνη. Ο άτυχος 56χρονος δολοφονήθηκε λυσσαλέα με 43 μαχαιριές διάσπαρτες στο σώμα του όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστική εξέταση. Να σημειώσουμε επίσης ότι ο ιατροδικαστής συνέλεξε δείγματα για τοξικολογικό έλεγχο τα οποία και εστάλησαν σε ειδικά εργαστήρια των Αθηνών.
 
Τον βρήκε το βράδυ ο ξάδελφός του
Ο Κ. Σ. εργαζόταν εδώ και 1 χρόνο ως φύλακας στο ιχθυοτροφείο και στην κτηνοτροφική μονάδα του κ. Αγκόρτσα μαζί με τον ξάδελφο του. Παλιότερα εργαζόταν ως οδηγός σε γνωστή εταιρεία. Ήταν εν διαστάσει με τη σύζυγό του με την οποία έχει 2 παιδιά και παλαιότερα διέμενε στην Εκτενεπόλ. Όπως ανέφερε στο «Έ» ο κ. Αγκόρτσας ήταν ένας ήσυχος και χαμηλών τόνων άνθρωπος, εργατικός και δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή. Διέμενε σε οικίσκο κοντά στο ιχθυοτροφείο όπου και βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα σε λίμνη από αίμα από τον ξάδελφο του ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεση του ήταν στο χωριό για να φέρει προμήθειες και τον βρήκε το βράδυ της Τετάρτης. Άμεσα ειδοποίησε την αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης η οποία και εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.
 
Τον συνέλαβαν στην Αλεξανδρούπολη
Ο 54 δράστης της άγριας δολοφονίας που φέρεται πως ομολόγησε την πράξη του συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αλεξανδρούπολη. Όπως μας πληροφόρησε ο αστυνομικός διευθυντής Αλεξανδρούπολης κ. Τσουκνάδης ο δράστης συνελήφθη μετά από ενέδρα που του έστησαν οι αστυνομικοί της Ξάνθης σε συνεργασία με την περιφερειακή Διεύθυνση της Ροδόπης. Κλιμάκιο αστυνομικών από την Ξάνθη παρέλαβε το δράστη και τον μετέφερε στην Ξάνθη όπου το απόγευμα εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή, ενώ την προανάκριση διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα κίνητρα του φόνου ήταν προσωπικές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…