Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Καταγγέλλει το δημοψήφισμα του ΕΒΕ ο εμπορικός σύλλογος

Καταγγέλλει το δημοψήφισμα του ΕΒΕ ο εμπορικός σύλλογος

0
agora xanthis-web
Του χρεώνει επιλογές στήριξης της μνημονιακής κυβερνητικής πολιτικής
 
Αντιδρά στη απόφαση του ΕΒΕ για διενέργεια λαϊκού δημοψηφίσματος ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης, για το ζήτημα του ανοίγματος των καταστημάτων, 52 Κυριακές το χρόνο.
Προσάπτουν στο ΕΒΕ «στήριξη της μνημονιακής κυβερνητικής πολιτικής» και καταγγέλλει πρακτικές εξόντωσης των επαγγελματιών.
Ο Εμπορικός σύλλογος Ξάνθης τονίζει ότι η αρνητική του στάση είναι σε ευθυγράμμιση με τη θέση των δευτεροβάθμιων και τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών τους φορέων.
«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συναινέσουμε σε κανένα πισωγύρισμα σε συνθήκες δουλοπαροικείας , με ατελείωτες ώρες εργασίας και ανύπαρκτα οφέλη σε όλους τους τομείς της ζωής μας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του ΔΣ, προσθέτοντας ότι: «οι επαγγελματίες –καταστηματάρχες είναι οι μόνοι που δεν δικαιούνται αδείας , ενώ όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι απολαμβάνουν αυτό το προνόμιο. Η μόνη δυνατότητα ανάπαυλας είναι η αργία της Κυριακής   και αυτό είναι το ελαχιστότατο».
Τέλος, δηλώνουν τη σθεναρή τους αντίδραση στην πρακτική του ΕΒΕ για ακόμη μία φορά και καλούν τους ξανθιώτες να μη συμμετέχουν στο δημοψήφισμα.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε τροχιά αναβάθμισης το ελικοδρόμιο Σαμοθράκης

Το έργο, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, έχει αντικείμενο την επισκευή και συντήρηση των εγκα…