Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Αναβλήθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη ΣΕΚΑΠ

Αναβλήθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη ΣΕΚΑΠ

0
sekap-empros
Μετά από πρόταση των μετόχων. Θα συζητηθεί σε νέα γενική συνέλευση στις 23 Ιουλίου
 
Επικαλέστηκαν τεχνικό πρόβλημα. Εγκρίθηκε η τροποποίηση του καταστατικού
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
 
Δεν έγινε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΣΕΚΑΠ και το θέμα αναβλήθηκε για την επόμενη γενική συνέλευση των μετόχων που ορίστηκε στις 23 Ιουλίου
 
Εξαιτίας τεχνικού προβλήματος…
Άκαρπη απέβη ως προς το πιο βασικό θέμα που περιλάμβανε σε ημερήσια διάταξη η γενική συνέλευση των μετόχων της ΣΕΚΑΠ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουλίου στις 12.30 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων της βιομηχανικής μονάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας – που δίνονται με το σταγονόμετρο, την αναβολή ζήτησαν οι μέτοχοι ΑΤΕ – ΣΕΚΕ – Συνεταιρισμός, επικαλούμενοι «τεχνικό πρόβλημα», χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Να σημειώσουμε ότι στη συνέλευση προήδρευε ο εντεταλμένος σύμβουλος Γιάννης Μπίτος, ενώ ο πρόεδρος του Δ.Σ. ο Σεργκέι Σαποτνίτσνινκ απουσίαζε.
 
Εγκρίθηκε η τροποποίηση του καταστατικού
«Λευκός καπνός» όμως βγήκε από τη συνέλευση καθώς εγκρίθηκε η τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας ως προαπαιτούμενο της ιδιωτικοποίησής της και της εξαγοράς της από τον Ιβάν Σαββίδη.
 
Περίεργη «σιωπή» για τους λόγους της αναβολής
Επιχειρήσαμε να μάθουμε περισσότερε πληροφορίες για τους λόγους της αναβολής ενός τόσο καίριου θέματος όμως συναντήσαμε μια …συμφωνία σιωπής και ένα περίεργο εκνευρισμό. «Όλα πάνε καλά» μας διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΣΕΚΕ κ. Παναγιώτης Ταρενίδης χωρίς να απαντήσει στο βασικό ερώτημα αναφορικά με τους λόγους της αναβολής. Για «τεχνικό και γραφειοκρατικού τύπου πρόβλημα» έκανε λόγο ο πρόεδρος του σωματείου εργαζόμενων Κώστας Γαβριηλίδης, μεταφέροντας τη φρασεολογία της πρότασης των μετόχων όπως ειπώθηκε στη συνέλευση.
 
Αν δεν γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία της μεταβίβασης της μετοχών στον Ιβάν Σαββίδη
Να σημειώσουμε ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αποτελεί κομβικό σημείο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης των μετοχών των μετόχων στον νέο αγοραστή, ενώ επίσης ενισχύει την ρευστότητα της εταιρείας που τόσο την έχει ανάγκη. Και η όποια καθυστέρηση σίγουρα δεν ωφελεί την εταιρεία
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε τροχιά αναβάθμισης το ελικοδρόμιο Σαμοθράκης

Το έργο, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, έχει αντικείμενο την επισκευή και συντήρηση των εγκα…