Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Καλοκαιρινά μπάνια για 400 μέλη του ΚΑΠΗ Ξάνθης

Καλοκαιρινά μπάνια για 400 μέλη του ΚΑΠΗ Ξάνθης

0
paralia maggana
10 εξορμήσεις στην παραλία Μυρωδάτου για τον καθένα. Ήδη ξεκίνησε η δεύτερη «φουρνιά»
 
Την 1η Ιουλίου, και λίγο νωρίτερα από άλλες χρονιές, έκλεισε για τα απογεύματα ο χώρος του ΚΑΠΗ λόγω χαμηλής προσέλευσης
 
Ελένη Διαφωνίδου
 
Τα «μπάνια του λαού» έχουν ήδη ξεκινήσει και φέτος για τα μέλη του ΚΑΠΗ Ξάνθης. Οι συμπολίτες μας από την Τρίτη Ηλικία έχουν τη δυνατότητα μέσω του ΚΑΠΗ και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του δήμου Ξάνθης να εξορμήσουν για 10 φορές στις παραλίες του νομού και να κάνουν τα μπάνια τους.
Όπως μας ενημερώνει ο πρόεδρος του ΚΚΠΑ Γιώργος Παπασταματίου, τα μπάνια ήδη ξεκίνησα για τα μέλη του ΚΑΠΗ και ήδη διανύεται η δεύτερη περίοδος των ατόμων που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Συνολικά, τα μπάνια τους θα κάνουν 400 μέλη του ΚΑΠΗ, 300 από τη Ξάνθη και 100 από τη Σταυρούπολη. «Για τα μπάνια των μελών μας επιλέχθηκε η παραλία του Μυρωδάτου γιατί διαθέτει ναυαγοσώστη», σημειώνει ο κ. Παπασταματίου και προσθέτει: «με το λεωφορειάκι του δήμου γίνονται κάθε μέρα δύο δρομολόγια, ένα στις 10 και ένα στις 11. Τα μέλη μας από τη Σταυρούπολη θα επιλέξουν πότε θέλουν να ξεκινήσουν και θα νοικιάσουμε ένα λεωφορείο και για τη δική τους μεταφορά». Τα μπάνια για τα μέλη του ΚΑΠΗ θα συνεχιστούν έως τις 27 Αυγούστου.
 
Ξεκίνησε το… θερινό ωράριο του ΚΑΠΗ Ξάνθης
Εν τω μεταξύ, από την 1η Ιουλίου έκλεισε για τα απογεύματα ο χώρος του ΚΑΠΗ Ξάνθης στη οδό Καπνεργατών. Όπως εξηγεί ο κ. Παπασταματίου: «συνήθως κλείναμε στα μέσα Ιουλίου, αλλά φέτος είχαν μείνει μόνο δύο παρέες τα απογεύματα κι έτσι σε συνεννόηση μαζί τους, αποφασίσαμε να κλείσουμε πιο νωρίς», ενώ διευκρινίζει ότι το θέμα δεν ήταν σε καμία περίπτωση οικονομικό. Άλλωστε, όπως ανέφερε, συνολικά το νομικό πρόσωπο κατάφερε φέτος με αιματηρή οικονομία να νοικοκυρέψει το ταμείο του και να ξεκινήσει χωρίς χρέη το νέο έτος.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ορεστιάδα την Πέμπτη για πρόγραμμα κατοικιών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ν. Δένδιας

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο κ. Δένδιας είχε ανακοινώσει την κατασκευή 700 νέων κατοικιώ…