Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα 200 γαρδένιες για τις μητέρες της Σταυρούπολης

200 γαρδένιες για τις μητέρες της Σταυρούπολης

0
stavroupoli miteres1
Για δεύτερη χρονιά πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη Μητέρα από το δήμο Ξάνθης
 
Καλός καιρός και αρκετός κόσμος την Κυριακή στην πλατεία του χωριού
 
Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr
 
Με γαρδένιες και τις γυναίκες της Σταυρούπολης επέλεξε για δεύτερη χρονιά ο δήμος της Ξάνθης να γιορτάσει τη Γιορτή της Μητέρας. Σύσσωμο το τμήμα Πρασίνου ανήμερα της εορτής το πρωί της Κυριακής διαμόρφωσε το χώρο της πλατείας του χωριού, τοποθετώντας αφίσα και τα γλαστράκια με τις γαρδένιες που προόριζε για τις εορτάζουσες του ορεινού μέρους του δήμου.
Συνολικά, μοιράστηκαν 200 γλαστράκια με γαρδένιες και έγιναν ανάρπαστα αμέσως μόλις τελείωσε η λειτουργία της Κυριακής, μετά τις 10.30 πμ. Ο αντιδήμαρχος Τάσος Θεοδωρίδης, βρέθηκε εκεί για να απευθύνει τις ευχές του στις μητέρες και στο σύντομο χαιρετισμό του απολογήθηκε γιατί τα φυτά δεν έφτασαν για όλους. «Ελληνικό φαινόμενο, αν κάποιες δεν έπαιρναν 4 και 5 γλαστράκια θα έφταναν για όλους», δήλωσε ο ίδιος αργότερα στο «Ε».
Εξέφρασε ωστόσο την ικανοποίησή του για την επιτυχία της εκδήλωσης, μιας και είχε καλό καιρό και αρκετό κόσμο, αφού συνέπεσε και με τους ποδηλατικούς αγώνες στην περιοχή.
Με τη δεύτερη κατά σειρά διοργάνωση της εκδήλωσης για τη Γιορτή της Μητέρας στη Σταυρούπολη, ο κ. Θεοδωρίδης σημείωσε ότι πλέον καθιερώθηκε και αποτελεί μία από τις πρωτοβουλίες του δήμου που δείχνουν τη στήριξη και τη φροντίδα του για το ορεινό κομμάτι του δήμου και τους κατοίκους του.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η «μάχη» για τα ψάρια στο Θρακικό Πέλαγος

Ολοκληρώθηκε η…απόβαση των τουρκικών γρι – γρι που σάρωναν όλο τον χειμώνα τα αφρόψαρα Ο μ…