Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Μία διάκριση για το 2ο ΕΠΑΛ από πρώην μαθητή του

Μία διάκριση για το 2ο ΕΠΑΛ από πρώην μαθητή του

0
0001
Ο Φαχρεδήν Μεμέτ Ογλού έλαβε το ασημένιο μετάλλιο στον καλλιτεχνικό διαγωνισμό του Αιγυπτιακού Υπουργείου Πολιτισμού. Παραβρέθηκε στην τελετή βράβευσης στην Αθήνα
 
Με Ασημένιο Μετάλλιο βραβεύτηκε πρώην μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ Ξάνθης στο Μορφωτικό Κέντρο της Αιγυπτιακής Πρεσβείας. Σε τελετή που διοργάνωσε το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα, ο Φαχρεδήν Μεμέτ Ογλού, μαθητής του τομέα Γραφικών Τεχνών του 2ου ΕΠΑΛ – 1ου ΣΕΚ Ξάνθης το 2011, βραβεύτηκε με ασημένιο μετάλλιο για τη συμμετοχή του στο Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής, Φωτογραφίας και Χειροποίητου Παιχνιδιού που είχε διοργανώσει το Αιγυπτιακό Υπουργείο Πολιτισμού το 2011.
Τα βραβεία απένειμαν ο Πρέσβης της Αιγύπτου στην Αθήνα, Α.Ε. κ. Tarek Adel, ο Μορφωτικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Αιγύπτου, Δρ. Hisham Darwish και η Διευθύντρια του Γραφείου του Μορφωτικού Ακολούθου της Πρεσβείας της Αιγύπτου, κ. Αικατερίνη Ξένου. Μαζί του στην απονομή ήταν και η υπεύθυνη των εργαστηρίων Γραφικών Τεχνών και Φωτογραφίας του σχολείου, Αντιγόνη Σαράφη, γραφίστας – εκπαιδευτικός Γραφικών Τεχνών.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

O Toquel live στην Ξάνθη

Θα παρουσιάσει τον νέο του δίσκο «1111» στο Misirlou την Παρασκευή 5 Απριλίου Ο Toquel παρ…