Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Δήλωση Χατζηευαγγέλου για τη δικαστική απόφαση

Δήλωση Χατζηευαγγέλου για τη δικαστική απόφαση

0
xatzievaggelou 5-empros
Θεωρεί λανθασμένη την καταδικαστική απόφαση και στέλνει μήνυμα με υπονοούμενο στους πολιτικούς του αντιπάλους
 
Με επίσημη γραπτή δήλωσή του ο δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου μιλά για την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του. Το κείμενο της δήλωσής του δείχνει ότι είναι έντονα ενοχλημένος από τη δικαστική απόφαση, που χαρακτηρίζει λανθασμένη, εξηγώντας τους λόγους, αλλά παράλληλα απευθύνεται στους πολιτικούς του αντιπάλους, τονίζοντας την εμπιστοσύνη των δημοτών στο πρόσωπό του και αφήνοντας το υπονοούμενο «θα τα ξαναπούμε σύντομα».
Η δήλωση Χατζηευαγγέλλου
Μετά από είκοσι έξι χρόνια λειτουργίας μου στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, σαν Πρόεδρος της Κοινότητας Ολβίου και στη συνέχεια Δήμαρχος Τοπείρου, έφτασε η στιγμή να κριθώ σε πρώτο βαθμό ένοχος για παράβαση καθήκοντος.
Ο λόγος: γιατί δεν απέλυσα εργαζόμενο στο δήμο μας, που είχε καταδικαστεί τελεσίδικα για υπόθεση που δεν αφορούσε την λειτουργία του στο Δήμο. Με όλο το σεβασμό στην Ελληνική Δικαιοσύνη, θεωρώ ότι έσφαλε το Δικαστήριο στη κρίση του αυτή, γιατί από κανένα στοιχείο δεν προέκυψε ότι μου είχε ποτέ γνωστοποιηθεί η αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση σε βάρος του εργαζόμενου αυτού, ώστε να προβώ στις απαραίτητες ενέργειες. Αντίθετα, εγώ ως Δήμαρχος, μετά την πρωτόδικη καταδίκη του εργαζόμενου, τον παρέπεμψα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, με αποτέλεσμα να τεθεί σε αργία. Το σφάλμα αυτό, είμαι σίγουρος ότι θα διορθωθεί στην δίκη του εφετείου.
Όμως, θέλω να στείλω κι ένα μήνυμα στους πολιτικούς μου αντιπάλους, που νομίζουν ότι με την απόφαση αυτή θα με θέσουν στο περιθώριο της πολιτικής σκηνής στο Δήμο Τοπείρου. Ο εχθρός που συκοφαντούν συνεχώς, και σύντομα θα λογοδοτήσουν γι’ αυτό, δεν είναι ο Δήμαρχος Τοπείρου, που δεν τους αφήνει να κερδίσουν τις εκλογές κάθε φορά. Είναι ο κακός τους εαυτός που εμποδίζει τους δημότες μας να τους εμπιστευτούν έστω και λίγο. Θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ερώτηση στον υπουργό Περιβάλλοντος για τα απόβλητα της ΜΑΪ-ΤΕΞ από τον Χ. Ζεϊμπέκ

Μεταφέρει καταγγελίες των κατοίκων Παλαιού Κατραμίου, Αλκυόνης και Αυξεντίου για παραβάσει…