Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Γιορτές Ας βάλουμε όλοι μαζί λίγο κέφι στο φετινό καρναβάλι!

Ας βάλουμε όλοι μαζί λίγο κέφι στο φετινό καρναβάλι!

0
karnavalaki
Κοινή προτροπή ΟΕΒΕ- Εμπορικού Συλλόγου για καλή ποιότητα και… καλή διάθεση
 
Με κοινή ανακοίνωσή τους η ΟΕΒΕ Ξάνθης και ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης καλούν τους επαγγελματίες της Ξάνθης να βοηθήσουν στη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών και την προσπάθεια των πολιτών να ξεφύγουν για λίγο από τη δύσκολη καθημερινότητα, σε συνδυασμό βέβαια και με την έλευση των τουριστών και την αυξημένη κίνηση στο κέντρο της πόλης. Οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών ζητούν από τα μέλη τους να διατηρήσουν καλή ποιότητα και προπάντων καλή διάθεση για να μεταφέρουν ένα κλίμα πανηγυριού και γιορτής στους φετινούς καρναβαλιστές! Σε αυτό το πλαίσιο τους προτρέπουν και να παρέχουν κάθε είδους βοήθεια με διανομή του προγράμματος του καρναβαλιού και φυσικά την απαραίτητη φιλοξενία των επισκεπτών της πόλης!
Καλό θα ήταν βέβαια η προτροπή να περιλάμβανε και έκκληση για καλές τιμές, ώστε να αποθαρρυνθούν, αλλά και να μπουν στο στόχαστρο των υπόλοιπων όσοι επιδίδονται σε αισχροκερδείς πρακτικές.
Η επιστολή προς τους καταστηματάρχες
Οι φετινές Θρακικές Λαογραφικές Γιορτές σηματοδοτούν την απαντοχή της τοπικής κοινωνίας, που παραδέρνει σαν όλη την Ελλάδα μας, στη δίνη της οικονομικής κρίσης. Την εορταστική περίοδο που ξεκινάει τις επόμενες ημέρες ας την αγκαλιάσουμε με κάθε τρόπο κι ας τη στηρίξουμε με κάθε μέσο που διαθέτουμε οι επαγγελματίες της Ξάνθης.
Κομμάτι αναπόσπαστο του κοινωνικού και πολιτιστικού αυτού δρωμένου να γίνουν φέτος, πιότερο από άλλες χρονιές, οι επαγγελματικοί μας χώροι: με στολισμό της Απόκρεω, με τις αφίσες του θεσμού στις προθήκες των καταστημάτων, με διάθεση στους πελάτες μας του έντυπου προγράμματος των Γιορτών.
Να δείξουμε οι επαγγελματίες του τόπου τη συμβολή μας στο κοινωνικό και το τοπικό, και την ποιότητα σε αγαθά και υπηρεσίες , με το σεβασμό στον καταναλωτή, τον ντόπιο και τον επισκέπτη, με τη συμπόρευση στο πνεύμα των ημερών.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Γιορτές
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 9ο Φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλη Ονείρων Μουσικών Σχολείων» είναι εδώ!

Ολόκληρο το πρόγραμμα από τις 22 έως τις 27 Απριλίου Το 9ο Φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλη Ον…