Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Αποκριά της Αλληλεγγύης

Αποκριά της Αλληλεγγύης

0
baltafan-empros
Η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης διοργανώνει την Τετάρτη στις 4 μ.μ. μπαλνταφάν στην Εμπορική Λέσχη
 
Θα γίνει κλήρωση δώρων για παιδιά. Είσοδος ελεύθερη. Δεκτές οι προσφορές τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
 
Μπορούν οι Αποκριές της χαράς και της ξενοιασιάς να συνοδευτούν και από χρώμα και διάθεση… Αλληλεγγύης και προσφοράς, σκορπώντας στιγμές κεφιού σε παιδιά και γονείς με προβλήματα επιβίωσης; Ναι λέει η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης και λαμβάνει ως αφορμή τις Αποκριές και την αποκριάτικη ατμόσφαιρα για να προωθήσει το κοινωνικό της έργο που δεν περιορίζεται μόνο στο απτό και το υλικό αλλά και απευθύνεται και στο συναισθηματικό και στο ηθικό καθώς πολλές φορές η ελπίδα και η αναπτέρωση του ηθικού είναι πιο σημαντική προσφορά απ’ ότι η υλική.
Μπαλνταφάν Αλληλεγγύης στην Εμπορική Λέσχη
Έχοντας λοιπόν αυτό κατά νου και συνδυάζοντας το με τον «καλό σκοπό» της συγκέντρωσης τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο που λειτουργεί η Ομάδα διοργανώνει την προσεχή Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 4 το απόγευμα στην αίθουσα της Εμπορικής Λέσχης αποκριάτικο χορό για παιδιά, bal denfants (μπαλνταφάν ελληνιστί). Κέφι, χορός, χαρά και ένας πλούσιος μπουφές, χυμοί και αναψυκτικά όλα από εθελοντική προσφορά των καταστημάτων της πόλης μας θα προσφερθούν στα παιδιά αλλά και διάφορα δώρα όπως παιχνίδια, αετοί για την Κ. Δευτέρα, βιβλία κ.λ.π. κατόπιν κλήρωσης. Στην γιορτή μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι μικροί και μεγάλοι δωρεάν και να χορέψουν με την αποκριάτικη μουσική που θα παίξει ο γνωστός D.j. Ρεκάρης junior.
Όσοι συμπολίτες μας θέλουν να προσφέρουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο ή ρούχα, παιχνίδια κ.λ.π. ευπρόσδεκτη κάθε προσφορά από την Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxariana@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε τροχιά αναβάθμισης το ελικοδρόμιο Σαμοθράκης

Το έργο, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, έχει αντικείμενο την επισκευή και συντήρηση των εγκα…