Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Το «Μάτι Μάτι» σας κλείνει το …μάτι!

Το «Μάτι Μάτι» σας κλείνει το …μάτι!

0
mati_mati-empros

Μεγάλες προσφορές σε επώνυμα γυαλιά ηλίου, οράσεως και φακούς στο κατάστημα οπτικών επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 15

Δώρο όλοι οι παιδικοί σκελετοί οράσεως. «Παρέχουμε προσιτές τιμές στο κοινό σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς», λέει ο υπεύθυνος του καταστήματος

Κλείνει το …μάτι στους πελάτες του το κατάστημα οπτικών «Μάτι Μάτι» που βρίσκεται επί την οδού 28ης Οκτωβρίου 15 στην Ξάνθη με τιμές τόσο χαμηλές και συμφέρουσες που βγάζουν «μάτι» και γι αυτό το λόγο έχουν μπει στο «μάτι» κάποιων ανταγωνιστών που επιχειρούν να τους…πιάσει το κακό το «μάτι»!

Το Μάτι Μάτι σας κλείνει το …μάτι
Μια μεγάλη γκάμα επώνυμων γυαλιών ηλίου ανδρικών , γυναικείων και παιδικών καθώς επίσης και μεγάλη ποικιλία σε σκελετούς γυαλιών οράσεως ενηλίκων και παιδιών κοσμούν τις προθήκες του νέου καταστήματος «Μάτι Μάτι» που άνοιξε τις πύλες του τον Αύγουστο και είναι ένα από τα 24 καταστήματα της αλυσίδας «Μάτι Μάτι» σε πολλές πόλεις της χώρας, με έδρα τη Λάρισα. Η καινοτομία του καταστήματος είναι ότι οι τιμές του είναι προσαρμοσμένες σε εποχή κρίσης χωρίς όμως αυτό να είναι σε βάρος την ποιότητας καθώς τηρούνται όλες οι προδιαγραφές πιστοποίησης που έχει θέσει η Ε.Ε. για τα οπτικά είδη από τον εκάστοτε κατασκευαστή αλλά ούτε και σε φινέτσα αφού διατίθενται επώνυμες μάρκες όπως: GUCCI, Rayban, Karrera VERSACE, OLIVER κ.λ.π.. Όπως μας εξηγεί ο υπεύθυνος του καταστήματος κ. Χρήστος Τσιλιγγίρης: «Παρέχουμε προσιτές τιμές στο κοινό σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς και μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία γυαλιών ηλίου και οράσεως σε μεγάλες μάρκες όπως επίσης και παιδικά γυαλιά. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό γιατί είμαστε αλυσίδα καταστημάτων και θέλουμε να δώσουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να εξυπηρετηθούν σε προσιτές τιμές»
Βγάζουν «μάτι» οι προσφορές του «Μάτι Μάτι»
Πολλές προσφορές στο κατάστημα «Μάτι Μάτι», όπως για παράδειγμα:
Μεγάλη ποικιλία νέων μοντέλων σκελετών οράσεως με 25 ευρώ.
Δωρεάν παρέχονται οι σκελετοί οράσεως των παιδικών γυαλιών
Στα υγρά φακών επαφής μπορείτε να πάρετε δύο συγκεκριμένα υγρά στην τιμή των 15 ευρώ ενώ η κανονική του ενός είναι στα 10 ευρώ.
Έχει τη δυνατότητα ο πελάτης να επιλέξει ένα ζευγάρι φακών επαφής μαζί μ’ ένα υγρό στα 12 ευρώ και αν ο πελάτης μας φέρει την άδεια παλιά του φιάλη θα γλυτώσει 2 ευρώ.
Μπορείτε να πάρετε δύο ζευγάρια φακών επαφής στα 15 ευρώ (το ένα κοστίζει 10 ευρώ).
Μεγάλη ποικιλία σε φακούς έγχρωμους και χωρίς χρώμα. Οι έγχρωμοι φακοί κοστίζουν από 20 ευρώ- 35 ευρώ.
Γυαλιά ηλίου VERSACE, OLIVER, νέα μοντέλα σε τιμή των 40 ευρώ ενώ η αρχική τους τιμή είναι 110 και 120 ευρώ. Παιδικά γυαλιά ηλίου με 25 ευρώ πιστοποιημένα: «Είναι όλα πιστοποιημένα. Τα παραδίδουμε μαζί με την πιστοποίηση και την καρτέλα της συγκεκριμένης μάρκας και οι φακοί είναι πιστοποιημένοι από την εταιρεία HOYA. Συνεργαζόμαστε με όλα τα ταμεία, δίνουμε τις κατάλληλες αποδείξεις, οι πελάτες κάνουν τις δαπάνες και παίρνουν τις επιστροφές από τα ταμεία τους».  
Κάποιοι το έβαλαν στο … «μάτι»!
Οι προσφορές και οι παροχές του καταστήματος «Μάτι Μάτι» βρίσκουν ανταπόκριση από τον κόσμο της Ξάνθης: «Η αγορά είναι πεσμένη αλλά ο κόσμος ανταποκρίνεται», λέει ο κ. Τσιλιγγίρης ενώ παράλληλα δεν κρύβει ότι το κατάστημα δέχεται πόλεμο «λάσπης» από ανταγωνιστές εξαιτίας της τιμολογιακής τους πολιτικής: «κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν «λάσπη» στα λάσπη των πελατών μας. Είναι οι ανταγωνιστές μας που είχαν καλομάθει να έχουν υψηλά ποσοστά κέρδους και επειδή εμείς είμαστε αλυσίδα μπορούμε να κρατάμε τις τιμές χαμηλά.».  
Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ορεστιάδα την Πέμπτη για πρόγραμμα κατοικιών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ν. Δένδιας

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο κ. Δένδιας είχε ανακοινώσει την κατασκευή 700 νέων κατοικιώ…