Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Ουζουνίδης: «Μία κακή παρένθεση»

Ουζουνίδης: «Μία κακή παρένθεση»

0
mantalos_vlaxodimos-empros

Καλύτεροι οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με σκορ 0-2 την Ξάνθη

Αφήνει το ματς με τον Ολυμπιακό και βλέπει το επόμενο με Βέροια η ξανθιώτικη ομάδα          

   
Ως μία «κακή παρένθεση» σε μία σειρά καλών εμφανίσεων χαρακτήρισε το παιχνίδι και την ήττα της Ξάνθης από τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Skoda, Μαρίνος Ουζουνίδης.
Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το ματς με τους «ερυθρόλευκους» έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια και την επιστροφή στις νίκες, αρχής γενομένης από το επερχόμενο παιχνίδι, ξανά εντός έδρας, απέναντι στη Βέροια.  
Παραμένει εντός στόχων η Skoda Ξάνθη  
Παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό, η Skoda Ξάνθη παρέμεινε μέσα στους στόχους της, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία και από εκεί κι έπειτα το κυνήγι της 5ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ όπου θα μοιραστούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης περιόδου.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής εξάλλου δεν επηρέασαν ουσιαστικά την ξανθιώτικη ομάδα η οποία παραμένει σε απόσταση ασφαλείας (8 βαθμούς) επάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και παράλληλα σε απόσταση… βολής από την 5η θέση (3 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΣ Γιάννινα).
Το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια πάντως είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς με νίκη η Skoda Ξάνθη θα εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία κι έτσι θα μπορεί στα επόμενα 6 παιχνίδια να διεκδικεί βαθμούς που θα την φέρουν στη ζώνη των πλέι οφ. Το παιχνίδι με την ομάδα της Ημαθίας πάντως αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν αναλογιστούμε ότι η ίδια ομάδα πήρε το «διπλό» πριν περίπου ένα μήνα για το θεσμό του κυπέλλου στα Πηγάδια ενώ οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για βαθμούς ώστε να ξεφύγουν από την πλευρά τους από τη ζώνη του υποβιβασμού.  
Η προσοχή στραμμένη στο επόμενο παιχνίδι με Βέροια  
Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό αποτελεί παρελθόν και στο ξανθιώτικο ¨στρατόπεδο¨ άπαντες βλέπουν το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια. Λόγω της κρισιμότητας του ματς μάλιστα για αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό και οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές.
Χθες το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της Skoda συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο του αθλητικού κέντρου στα Πηγάδια και χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μουκάνα Παΐτο λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό ενώ ο Ρικάρντο Ντάνι που στο κυριακάτικο παιχνίδι αντίκρισε την 7η κίτρινη κάρτα θα απουσιάσει σε δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, τα οποία ποια θα είναι τις επόμενες μέρες.  
Skoda Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-2  
Την ήττα γνώρισε η Skoda Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής από τον Ολυμπιακό στο γήπεδό της. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με το φάουλ του Μασάδο στο 29’ και με την προβολή του Τζιμπούρ στο 67’ επικρατώντας με 0-2. Η ξανθιώτικη ομάδα μετά από τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος γνώρισε την ήττα ενώ η εστία του Λοντίγκιν παραβιάστηκε μετά από 410 λεπτά. Μέτρια εμφάνιση από την γηπεδούχο ομάδα που δεν απείλησε σε κανένα σημείο την αντίπαλη εστία αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που μπήκαν ¨φουριόζοι¨ στο παιχνίδι, είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια και εκτός από τα δύο γκολ έχασαν αρκετές ακόμη κλασικές ευκαιρίες.
Οι συνθέσεις:
SKODA ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Μπέρτος, Παΐτο (46’ Μπαξεβανίδης), Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντάνι (57’ Μαρσελίνιο), Μάνταλος, Μαρίν, Ονουάτσι, Σμιθ (71’ Ράνος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Μανιάτης, Μασάδο (63’ Γκρέκο), Φέισα, Τζιμπούρ (84’ Μήτρογλου), Κοντρέρας, Βλαχοδήμος (79’ Ιμπαγάσα), Σιόβας, Λυκογιάννης, Παπάζογλου, Αμπντούν.

SUPER LEAGUE  


22η αγωνιστική – τα αποτελέσματα
Κέρκυρα – Πανιώνιος 2-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός 0-0
A.E.K. – Π.Α.Ο.Κ. 0-0
Λεβαδειακός – Ατρόμητος Αθ. 0-0
Skoda Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-2
Βέροια – Αστέρας Τρίπολης 1-2
Άρης – Παναθηναϊκός 1-0
Ο.Φ.Η. – Πλατανιάς (χθες)  
Η βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός 57
2. Αστέρας Τρίπολης 41
3. Π.Α.Ο.Κ. 40
4. Ατρόμητος Αθ. 37
5. ΠΑΣ Γιάννινα 31
6. Λεβαδειακός 29
7. Skoda Ξάνθη 28
8. Πανθρακικός 26
9. Ο.Φ.Η. 26*
10. Παναθηναϊκός 26
11. A.E.K. 26
12. Πανιώνιος 25
13. Άρης 22
14. Πλατανιάς 21*
15. Βέροια 20
16. Κέρκυρα 17
* Δεν υπολογίζεται το αποτέλεσμα του χθεσινοβραδινού αγώνα Ο.Φ.Η. – Πλατανιάς Χανίων.  
Επόμενη (23η) αγωνιστική
Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013
17.15: Skoda Ξάνθη – Βέροια
17.15: Π.Α.Ο.Κ. – Κέρκυρα
19.30: Παναθηναϊκός – Ο.Φ.Η.
Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013
15.00: Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός
15.00: Ατρόμητος Αθ. – ΠΑΣ Γιάννινα
17.15: Πανιώνιος – Πανθρακικός
17.15: Πλατανιάς – Α.Ε.Κ.
19.30: Ολυμπιακός – Άρης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει κόσμο το γήπεδο του Βόλου, σύμφωνα με τον π…