Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Μικρή διακοπή για την αποκατάσταση της βλάβης

Μικρή διακοπή για την αποκατάσταση της βλάβης

0
kolona_dei-empros

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος λίγων λεπτών σε όλη την πόλη κατά τη διαδικασία επισκευής      

Νέα διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, γύρω στις 12.30 μμ, σε όλη την πόλη, η οποία κράτησε μόλις μερικά λεπτά. Η διακοπή έγινε από το συνεργείο που ανέλαβε την επισκευή της βλάβης του μετασχηματιστή που είχε προκαλέσει τη διακοπή της Παρασκευής και κρίθηκε απαραίτητη στο πλαίσιο της διαδικασίας αποκατάστασης.
Το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ δούλευε και χθες όλη τη μέρα, προκειμένου να αποκαταστήσει τη βλάβη από την έκρηξη ενός μετασχηματιστή στον υποσταθμό της ΔΕΗ, στη δυτική είσοδο της πόλης. Γύρω στο μεσημέρι η διαδικασία ολοκληρώθηκε και δόθηκε η δυνατότητα παροχής ρεύματος μέσω του υποσταθμού, αφού μέχρι τότε η παροχή γινόταν από άλλες γραμμές που βρίσκονται σε οικισμούς του νομού.
Από τη ΔΕΔΔΗΕ διευκρινίστηκε πάντως και χθες ότι ναι μεν δημιουργείται πρόβλημα κυρίως από τους αστικούς πελάτες που σε μεγαλύτερο ποσοστό καταναλώνουν ρεύμα λόγω αυξημένης χρήσης θερμαντικών σωμάτων, ωστόσο δεν τίθεται σε κίνδυνο η λειτουργία του κεντρικού υποσταθμού, αφού αυτός έχει μεγάλη δυναμική και η αύξηση του φορτίου εκεί είναι μόλις10-15% και άρα όχι τόσο μεγάλη.  
Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε τροχιά αναβάθμισης το ελικοδρόμιο Σαμοθράκης

Το έργο, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, έχει αντικείμενο την επισκευή και συντήρηση των εγκα…