Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Τρελή «κούρσα» στο κέντρο της πόλης!

Τρελή «κούρσα» στο κέντρο της πόλης!

0
atyxima_trelo12_2012-empros

Τζιπάκι ντελαπάρισε στην οδό 28ης Οκτωβρίου, αφού χτύπησε πάνω σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα      

Σε «τρελή κούρσα» στο κέντρο της πόλης σε μία ημέρα αιχμής, το πρωινό του Σαββάτου επιδόθηκε ο οδηγός ενός επαγγελματικού οχήματος 4Χ4, αναστατώνοντας την περιοχή του κέντρου και προκαλώντας ανέλπιστο θέαμα.
Το όχημα που οδηγούσε άνδρας μέσης ηλικίας με βουλγάρικες πινακίδες κινούνταν επάνω στην 28ης Οκτωβρίου, όμως στο ύψος περίπου της παλιάς αστυνομίας, ξέφυγε από τον έλεγχο του οδηγού, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί βίαια με πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα και στη συνέχεια να ντελαπάρει, πάνω στο οδόστρωμα. Ουσιαστικά, τα αυτοκίνητα που βρισκόταν παρκαρισμένα δίπλα στο πεζοδρόμιο, προστάτευσαν τους πεζούς που κινούνταν εκεί και εμπόδισαν το αυτοκίνητο να ξεφύγει από το δρόμο. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολυσύχναστο μέρος δεν απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα πεζού και ο απολογισμός περιλάμβανε μόνο υλικές ζημιές.
Ο ίδιος ο οδηγός βγήκε σώος, αλλά σοκαρισμένος από το ατύχημα. Αμέσως κατέφτασε το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για τις πρώτες βοήθειες και για καθαρά προληπτικούς λόγους.
Σύμφωνα με τον διοικητή της Τροχαίας κ. Ρίζο, το ατύχημα προκλήθηκε από έλλειψη προσοχής του οδηγού και παρά το γεγονός ότι μπορεί να κινούνταν μέσα στα επιτρεπτά όρια ταχύτητας, πράγμα που δεν μπορεί να υπολογιστεί ακριβώς, από την πορεία που διέγραψε στο οδόστρωμα και την εξέλιξη του ατυχήματος, εκτιμάται ότι θα έπρεπε να κινείται με μικρότερη ταχύτητα στο συγκεκριμένο σημείο τη συγκεκριμένη χρονικά στιγμή. «Δεν κινδύνευσαν άμεσα ανθρώπινες ζωές από το ατύχημα, παρότι πρόκειται για πολυσύχναστο σημείο», ανέφερε και ο κ. Ρίζος.  
Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…