Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Απονομή βραβείων στο Λύκειο Σταυρούπολης

Απονομή βραβείων στο Λύκειο Σταυρούπολης

0
vraveia_stavroupolis_10_2012-empros

Για ενδέκατη χρονιά από τον δημοσιογράφο Τάσο Κοντογιαννίδη  

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων στο σχολικό συγκρότημα της Σταυρούπολης, στους αριστεύσαντες και τους πρωτεύσαντες μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Σταυρουπόλεως Ξάνθης, καθώς επίσης και στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ.
Τα βραβεία ήταν χρηματικά, χορηγία του δημοσιογράφου και συγγραφέα Τάσου Κοντογιαννίδη και απονέμονται για ενδέκατη συνεχή χρονιά σε δεκαπέντε μαθητές που μοιράστηκαν εφέτος το ποσό των 6.000 ευρώ. Ταυτοχρόνως ο κ. Κοντογιαννίδης προσέφερε στο γυμνάσιο και λύκειο έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή για τις ανάγκες τους ενώ χρηματοδότησε τα βιβλία των Αγγλικών που επιβαρύνουν τους μαθητές και τις μαθήτριες. Επίσης διέθεσε σημαντικό χρηματικό ποσό για τα συσσίτια της Μητροπόλεως Ξάνθης
Παρέστησαν στην τελετή, ο αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος ως εκπρόσωπος του μητροπολίτη Ξάνθης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης Χαρ. Δημαρχόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Γρ. Παναγιωτίδης, εκπρόσωπος της Αστυνομίας και πολλοί γονείς
Παρέστη επίσης ως εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΑ ο σύμβουλος Χρήστος Κυρίτσης ο οποίος στην ομιλία του απηύθυνε παραινέσεις στους μαθητές. Μίλησαν ακόμα ο πατήρ Σωφρόνιος, ο διευθυντής του σχολείου Χρήστος Καρφάκης και ο Χαρ. Δημαρχόπουλος.
Στους μαθητές μίλησε και ο δημοσιογράφος Τάσος Κοντογιαννίδης ο οποίος συνεχάρη τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ μαθητές τονίζοντας ότι το 50% των μαθητών της περσινής τρίτης Λυκείου πέρασε στα ΑΕΙ και τόνισε ότι επιτυγχάνεται έτσι ο σκοπός και ο στόχος των βραβείων, που είναι η απόκτηση γνώσεων και η ευγενής άμιλλα μεταξύ των μαθητών, για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ και γενικά την πρόοδο και την προκοπή τους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ψηφιδωτά λάμποντα!

«…είχε στα μάτια ψηφιδωτό τον καημό της Ρωμιοσύνης, εκείνου του πέλαγου τον καημό σαν ήβρε…