Αρχική ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

0

Τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει και φαίνεται έντονα το πολιτικό θέατρο που παίζεται εις βάρος του ελληνικού και του ευρωπαϊκού λαού. Ένα θεατρικό σκηνικό που στήθηκε με επιμέλεια από το καλοκαίρι του 2008 και συνεχίζει αμείωτο, όπως όχι απλώς αμείωτο αλλά κλιμακούμενο είναι και το δράμα που ζει ο λαός αυτής της χώρας, είτε αυτοί είναι ντόπιοι είτε αυτοί είναι μετανάστες.
Γιατί λοιπόν η κρίση είναι ψεύτικη και το σκηνικό είναι θεατρικό; Διότι πολύ απλά και ωραία, εάν υπήρχε πραγματική χρεωκοπία, τότε οι πολιτικοί μας δεν θα τρωγόντουσαν σαν τα σκυλιά, ποιος θα μας κυβερνήσει για να μας σώσει.
Για να σκοτώνονται για την καρέκλα και την «προτίμηση» του ελληνικού λαού, συμβαίνει ένα από δύο τινά ή και τα δύο μαζί:
1. Είτε η ελληνική κρίση δεν αποτελεί χρεοκοπία με πραγματικούς όρους, γι’ αυτό και οι Έλληνες πολιτικοί μάχονται για να μην χάσουν την «κουτάλα», διότι «μαμαλίγκα» –που λέμε στην Θράκη– εξακολουθεί να υπάρχει και οι μάγκες εξακολουθούν να την γεύονται!
2. Είτε αποτελεί το όχημα για την εκπλήρωση μιας σειράς από γεωπολιτικές ανακατάξεις. Βλέπε κρίση του Ευρώ, κρίση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κρίση των μουσουλμανικών λαών της Μεσογείου, κ.λπ.
Όμως το θέατρο της ψευτιάς δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, είναι και ευρωπαϊκό, όπως κρίση δεν είναι μόνο ελληνική αλλά ευρωπαϊκή. Η κα Μέρκελ (στις 17 Σεπτεμβρίου 2012) δήλωσε ότι συμπονά τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, αλλά αυτοί που φυγάδευσαν τα λεφτά τους (δηλαδή Έλληνες μιζαδόροι και Γερμανοί μεγαλοκαπιταλιστές!) πρέπει να πληρώσουν και αυτοί το μερίδιο τους στο χρέος. Η γιαγιά μου θα σχολίαζε με την παλιά παροιμία: «Είπε η π…α να κρυφτεί, μα η χαρά της δεν την αφήνει»!  Στο ίδιο κύματος ήταν και ο κος Σόιμπλε, (στις 21 Σεπτεμβρίου 2012), που δήλωσε ότι ο γερμανικός λαός δεν μπορεί να καταλάβει πόσο υποφέρει ο ελληνικός λαός, αλλά το πρόγραμμα πρέπει να εφαρμοστεί! Σαν να λέμε μέθοδος «μια καρότο μια μαστίγιο»! Δηλαδή, αντί να μαζέψουν τα άπλυτα των χρηματαγορών και να τις περιορίσουν θεσμοθετικά, μας κοροϊδεύουν κι’ όλας!!!
Είτε το ένα συμβαίνει είτε το άλλο, γεγονός είναι ένα: Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία, μας έχουν φλομώσει στο ψέμα και εμείς οι βλάκες, εδώ και τρία χρόνια καθόμαστε και αναλύουμε τις ψευτιές τους.  

Ξάνθη, 24 Σεπτεμβρίου 2012.
Νικόλαος Θ. Κωνσταντινίδης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Νίκος Κωνσταντινίδης
  • Για να τιμηθεί ο Λόρδος Βύρων

    Από τον Κώστα Μαυρομάτη Επιστολή προς τον Στρατηγό Διοικητή του Δ΄Σώματος Στρατού Παπασταθ…
  • Βυρώνεια…

    Στο φύλλο της Τετάρτης 3 Απριλίου ο αγαπητός συλλέκτης-ερευνητής ο Κώστας Μαυρομάτης, μας …
  • Ο «σωτήρας» της παλιάς Ξάνθης

    Γράφει ο Δημήτρης Γκαγκαλίδης, καθηγητής Τον έλεγαν Κωνσταντίνο Θανόπουλο κι ήταν απ’…
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για να τιμηθεί ο Λόρδος Βύρων

Από τον Κώστα Μαυρομάτη Επιστολή προς τον Στρατηγό Διοικητή του Δ΄Σώματος Στρατού Παπασταθ…