Αρχική ΓΝΩΜΕΣ «Νέα εποχή στη σοκολάτα»

«Νέα εποχή στη σοκολάτα»

0
arseniou_paidia_05_2012-empros

Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η εκδήλωση με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης την Τρίτη 22 – 5 -2012 στο θέατρο της κεντρικής πλατείας του Δήμου Ξάνθης, στα πλαίσια των γιορτών νεολαίας. Έγιναν δέκα διαφορετικές σοκολάτες, γάλακτος και υγείας.
Περιεχόμενο:
Ιπποφαές, Αποξηραμένα κράνα, Αποξηραμένο βατόμουρο, Ρόδι, Αμύγδαλα, Φουντούκια, Κουκουνάρι πεύκου, Αποξηραμένη μπανάνα, Φυστίκι Αιγίνης, Μύρτιλλο.
Στην Ξάνθη με την μεγάλη παράδοση, την ανυπέρβλητη στη ζαχαροπλαστική, οι μαθητές της πρωτοβάθμιας έδειξαν πως όχι απλά θα είναι οι συνεχιστές, αλλά πρωταγωνιστές. Εντός και εκτός χώρας.
Ήρθε η ώρα της Ελληνικής Διατροφής. Η Μεσογειακή, ανήκει στο παρελθόν. Η Ελληνική Διατροφή, είναι ταυτόσημη με την θεραπευτική αντίστοιχη.
Όλα έγιναν σε λιγότερο από σαρανταπέντε λεπτά της ώρας, κάτω από έναν υπέρλαμπρο ήλιο. Τήξη ( λιώσιμο ) της σοκολάτας. Γάλακτος και Υγείας. Ανάμιξη σοκολάτας με το επιθυμητό περιεχόμενο από δέκα μαθήτριες – μαθητές μέσα σε φόρμες αλουμινίου, με όλους τους όρους και προϋποθέσεις που τηρούνται στα εργαστήρια παραγωγικών υγειονομικού ενδιαφέροντος διαδικασιών. Στερεά μορφή της μορφοποιημένης σύνθεσης, στο παρακείμενο ΄΄παγοδρόμιο΄΄.
Μέχρι να είναι έτοιμες οι νέες σοκολάτες της στιγμής, είκοσι πρώτα λεπτά της ώρας, διανεμήθηκαν σ΄ όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς, συνοδούς, σοκολάτες ανάλογες με τις κατασκευές των παιδιών. Ακόμα και στα τμήματα άλλων σχολείων με δράσεις στην κεντρική πλατεία.
Επίδοξοι μάστερσεφ, με τη σειρά σας εκπλήξτε ευχάριστα το οικογενειακό σας περιβάλλον, τους φίλους, τις φίλες, την παρέα σας.
Και μην ξεχνάτε ποτέ. Η Ελληνική Διατροφή, είναι ταυτόσημη με την θεραπευτική αντίστοιχη.
Οι γνώσεις και η επιδεξιότητά σας με άφησε άναυδο. Θερμά συγχαρητήρια.

Στέλιος Αρσενίου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Στέλιος Αρσενίου
Περισσότερα άρθρα από ΓΝΩΜΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προτομές και προτιμήσεις

Ο προβληματισμός μου ξεκίνησε για πλάκα. Σε μια βόλτα με τον οκτώ μηνών γιο μου στο χώρο τ…