Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Η Γεωργία Ανδρέου συνεχίζει τις επισκέψεις της στην ύπαιθρο

Η Γεωργία Ανδρέου συνεχίζει τις επισκέψεις της στην ύπαιθρο

0
andreou_4-empros

Το πρόγραμμα της ΝΔ για την Τρίτη Ηλικία παρουσίασε στα ΚΑΠΗ Χρύσας και Διομήδειας. Πρωτομαγιάτικη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΚΞ

Τα χωριά της υπαίθρου και τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας του νομού Ξάνθης περιλάμβανε ο κύκλος των επισκέψεων της υποψηφίας βουλευτής της ΝΔ Γεωργίας Ανδρέου- Μιχαηλίδη, η οποία συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις προεκλογικές της συναντήσεις και επαφές.
Το πρωί της Δευτέρας επισκέφτηκε τα ΚΑΠΗ  Χρύσας και Διομήδειας. Δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε η κυρία Ανδρέου Γεωργία, είναι μια Κοινωνία για όλες τις Ηλικίες.
Η Νέα Δημοκρατία επικυρώνει τη δέσμευση: Ελληνικές Πόλεις για Όλες τις Ηλικίες με δράσεις όπως:
• Αλληλεγγύη και συνοχή των γενεών μέσα από την προβολή της διαχρονικής προσφοράς των Ηλικιωμένων προς τη Δεύτερη και Πρώτη γενιά και προγράμματα για συνάντηση και επικοινωνία Ηλικιωμένων και Παιδιών.
• Ασφαλής και αποτελεσματική πρόσβαση Ηλικιωμένων Ατόμων σε όλες τις Υπηρεσίες Υγείας.
• Ενδυνάμωση μέσα από νέες δεξιότητες και ενθάρρυνση για αποτελεσματική τελειοποίησή τους (Παράδοση, Πολιτισμός, Ηλικιωμένοι φορείς και δάσκαλοι παραδοσιακών τεχνικών).
Το απόγευμα επισκέφθηκε τους οικισμούς Τυμπάνου , Τοξοτών και Θαλασσιάς. Άκουσε τα παράπονα των κατοίκων για τη μείωση των εισοδημάτων τους , την έλλειψη ρευστότητας, την ακινησία της αγοράς και την ανεργία.
Οι τομείς και οι αλλαγές , τόνισε η κα Ανδρέου, δεν έρχονται με κτυπήματα στους μισθωτούς και συνταξιούχους  αλλά  με την προώθηση διαρθρωτικών αλλαγών στην οικονομία με  αναπτυξιακές δράσεις διασφαλίζοντας θέσεις εργασίας και θετικό πρόσημο στην αγορά.
Την επόμενη ημέρα τίμησε με την παρουσία της την εργατική Πρωτομαγιά  συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης.
Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου ,κύριο Μπεμπεκίδη Άγγελο, αντάλλαξαν απόψεις για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στα εισοδήματα των εργαζομένων στο νομό Ξάνθης, την καλπάζουσα ανεργία και συμφώνησαν για δράσεις που θα τονώσουν την απασχόληση και τα εισοδήματα των εργαζομένων.
Στην συνέχεια επισκέφθηκε τους οικισμούς Κυψέλης ,Αγίου Αθανασίου, Ολβίου , Γαλάνης και Συδινής.
Συνομίλησε με τους κατοίκους .Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες και στην κρισιμότητα της κατάστασης.
Η κυρία Ανδρέου ανέπτυξε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία που έχει ως προτεραιότητα την ανάκαμψη και την ανάπτυξη. «Ο νομός μας είναι ένας νομός που έχει μεγάλες ευκαιρίες για ανάπτυξη και τεράστιο αναξιοποίητο πλούτο.
Με μία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με ισχυρή πλειοψηφία μπορούμε να κάνουμε αυτά που πρέπει να γίνουν, αυτά που έχει ανάγκη ο τόπος τόνισε η κυρία Ανδρέου. Έτσι μόνο θα δώσουμε στον τόπο αίσθημα ασφάλειας και προοπτικής», σημείωσε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…