Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση «Κλείδωσε» ο Ευστρατίου στους Ανεξάρτητους Έλληνες

«Κλείδωσε» ο Ευστρατίου στους Ανεξάρτητους Έλληνες

0
eystratiou_b-web

Θα στηρίξουν Γαλανόπουλος- Τζανόγλου. Και μουσουλμάνος στο ψηφοδέλτιο

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα. Επαφές με τα μέλη του Άρματος Πολιτών Ξάνθης από τα κεντρικά

   
«Κλείδωσε» τελικά η υποψηφιότητα του Μπάμπη Ευστρατίου με το ψηφοδέλτιο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» για την Ξάνθη, κατόπιν συμφωνίας τόσο με το Δημήτρη Γαλανόπουλο όσο και με την Πόπη Τζανόγλου, οι οποίοι, αμφότεροι θα στηρίξουν την υποψηφιότητά του ενεργά, ώστε να συσπειρωθεί και η δυναμική της υποψηφιότητας από το συνδικαλιστικό χώρο.  
Οι υποψήφιοι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» για την Ξάνθη
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα του κόμματος οι υποψήφιοι της Ξάνθης είναι:
Χαράλαμπος Ευστρατίου: δημόσιος υπάλληλος
Στυλιανή Κελεμένη: οικιακά
Κωνσταντίνος Κουτελίδης: υπεργολάβος (πρώην ΛΑΟΣ και Δημοκρατική Αναγέννηση)
Σοφία Τσούρη- Ελπέκογλου: συνταξιούχος εκπαιδευτικός.
Ο πέμπτος υποψήφιος, σύμφωνα με κεντρικές διαβεβαιώσεις θα ανακοινωθεί την τελευταία στιγμή. Πρόκειται για μουσουλμάνο υποψήφιο, πράγμα που αποδεικνύει ότι εισακούστηκε η επιτακτική απαίτηση του Δημήτρη Γαλανόπουλου για έκφραση και της μειονοτικής ψήφου μέσα από το ψηφοδέλτιο του κόμματος. Τα στελέχη παραμένουν με «στόματα ερμητικά κλειστά» όσον αφορά στο όνομα του μειονοτικού υποψηφίου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι τριανταπεντάρης και ελεύθερος επαγγελματίας.
Εν τω μεταξύ, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του κόμματος του Πάνου Καμμένου με το Άρμα Πολιτών, σε επαφές με τα δύο μέλη της Ξάνθης βρίσκονται από τα κεντρικά γραφεία των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», ώστε να διευκρινιστεί αν επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στο ενιαίο ψηφοδέλτιο των δύο κομμάτων. Σε περίπτωση που ανταποκριθούν θετικά, θα υπάρξει κάποια αλλαγή στο ψηφοδέλτιο.  
Μ. Ευστρατίου: «ξεφεύγουμε από το μικροκομματισμό, ανοιγόμαστε στις συνεργασίες»
Ο Μπάμπης Ευστρατίου, μιλώντας στο «Ε», αναφέρθηκε στις πολύ θετικές πρώτες εντυπώσεις για την ανταπόκριση των ξανθιωτών στο νεοσύστατο κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», ενώ χαρακτήρισε πολύ θετική ενέργεια τη συνεργασία με το «Άρμα Πολιτών».
«Είναι ένα μήνυμα ότι ξεφύγαμε από το μικροκομματισμό και καταφέραμε να επιτύχουμε συνεργασίες. Όχι από αυτές που είναι υποταγμένες στην τρόικα, αλλά αυτές που κινούνται αντιμνημονιακά. Αποδεικνύουμε ότι είμαστε ανοιχτοί σε ευρύτερους χώρους», επεσήμανε ο Μπάμπης Ευστρατίου, διευκρινίζοντας με έμφαση ότι: «όταν λέμε όχι στο Μνημόνιο δεν εννοούμε έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή. Λέμε ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις βιωσιμότητας της Ελλάδας εντός ευρωζώνης, με ‘σημαία’ βέβαια, όπως ανέδειξε και ο Πάνος Καμμένος τις γερμανικές αποζημιώσεις στη χώρα μας».  

Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…