Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Παραγγελίες για απευθείας αγορά του ελαιολάδου «Αιτωλίς»

Παραγγελίες για απευθείας αγορά του ελαιολάδου «Αιτωλίς»

0
ladi_aitolis

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Ξάνθης για την απευθείας πώληση του προϊόντος από τον παραγωγό στους καταναλωτές της Ξάνθης. 
Η σχετική φόρμα παραγγελίας βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://thraki.selfip.com/ ενώ όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, ούτε μέσω συγγενικών και φιλικών προσώπων, μπορούν να απευθύνονται στα εξής τηλέφωνα για να δώσουν την παραγγελία και να καταχωριστεί ηλεκτρονικά από τους εθελοντές της Κίνησης: 6944173010 – 6947261417 – 6944729569 – 6944413976 – 6973824308.
Πρόκειται για Ελαιόλαδο Εξαιρετικά Παρθένο, δηλαδή ανήκει στην ανώτερη ποιοτική κατηγορία και διασφαλίζεται από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ενώ παράγεται σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς της Ε.Ε. Περισσότερα για την ποιότητα του ελαιολάδου βρίσκονται στον ιστότοπο, όπου γίνεται και η σχετική παραγγελία και όπου βρίσκονται επίσης τα στοιχεία και η ηλεκτρονική διεύθυνση του παραγωγού.
Η τιμή ανέρχεται στα 14,75 ανά συσκευασία των 5 λίτρων και πρόκειται για τη χαμηλότερη δυνατή σε λάδι αυτής της ποιότητας. Η παράδοση θα γίνει, πιθανότατα, στις 29 Απριλίου, με την έκδοση όλων των απαραίτητων φορολογικών στοιχείων για την διακίνηση και διάθεση του ελαιολάδου. Από την κίνηση ενεργών πολιτών θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.
Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών είναι οργάνωση κινηματικού χαρακτήρα που αποτελείται από πολίτες όλων των κοινωνικών, επαγγελματικών και πολιτικών χώρων της Ξάνθης, χωρίς ιεραρχική δομή.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έμφυλη βία δίχως τέλος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Γράφει η Φωτεινή Οικονομοπούλου, απόφοιτη Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων του Παντείου Παν…