Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Καλεί σε στήριξη Βενιζέλου ο Π. Σγουρίδης

Καλεί σε στήριξη Βενιζέλου ο Π. Σγουρίδης

0
Sgouridis_8-empros

Μήνυμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 18ης Μαρτίου για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Σε συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ με στήριξη του Ευάγγελου Βενιζέλου για νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 18ης Μαρτίου καλεί ο τ. αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης, δίνοντας βαρύτητα στις υπηρεσίες που προσέφερε από τη θέση του υπουργού Οικονομικών για να βγει η πατρίδα από το οικονομικό αδιέξοδο, όπως ο ίδιος αναφέρει.

Στέλνει με τη δημόσια δήλωσή του, μήνυμα στους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για μαζική συμμετοχή στις εκλογές, ενώ απευθύνεται με ξεχωριστή μνεία σε όσους έχουν «πικραθεί» ή απογοητευτεί από το κόμμα, σημειώνοντας ότι και το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει λάθη.

«Να αποδείξουμε ότι εμείς δεν αλλάξαμε»
Από το 2007 μέχρι σήμερα πέρασαν 5 χρόνια. Μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια στη ζωή όλων μας άλλαξαν πολλά. Ένα πράγμα θέλω να πιστεύω ότι δεν άλλαξε. ΕΜΕΙΣ.

Εμείς  ως άνθρωποι, ως χαρακτήρες, ως εκφραστές μίας ιδεολογίας, κυρίως ότι δεν άλλαξε το ενδιαφέρον για τον τόπο μας!

Εμείς που πριν 5 χρόνια  στείλαμε το μήνυμα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το αντέγραψαν μετά και άλλοι, ότι τους ηγέτες των κομμάτων δεν τους αποφασίζει μια μικρή ομάδα κομματικών στελεχών, αλλά ο ίδιος ο λαός!

Δεν θα προσπαθήσω να σας πείσω ότι το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια δεν έκανε λάθη ή ότι έκανε λιγότερα λάθη από τη ΝΔ. Λάθη έγιναν πολλά, αλλά στις εκλογές  της 18ης  του Μάρτη, για την επιλογή του νέου Προέδρου μας καλούμαστε,  με τη συμμετοχή μας, να λάβουμε εγγυήσεις ότι δεν θα ξαναγίνουν. Καλούμαστε να στείλουμε μήνυμα νηφάλιο με αποδέκτες τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, ότι αυτή η μεγάλη δημοκρατική παράταξη έχει βάθος και συνέχεια με ποιοτικό ανθρώπινο δυναμικό. Καλούμαστε  να στηρίξουμε το Βαγγέλη Βενιζέλο όπως και εκείνος το έπραξε στη πατρίδα δίνοντας πολιτική λύση στο οικονομικό αδιέξοδο.

Σας καλώ να ψηφίσουμε μαζικά στις 18 Μάρτη, για να αποδείξουμε σε όλους ότι ΕΜΕΙΣ δεν αλλάξαμε και συνεχίζουμε, μέσα από τον πολιτικό μας φορέα να αγωνιζόμαστε για το καλό του τόπου μας και μόνο γι΄ αυτό, όπως κι εγώ δεν άλλαξα και συνεχίζω να πρεσβεύω ότι πρέσβευα αποδεικνύοντάς το με τη στάση ζωής μου!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σύγχρονο γιοφύρι της Άρτας, χαρακτηρίζει ο Χ. Ζεϊμπέκ το έργο Δημοτικής Οδοποιίας Κενταύρου

Με αφορμή την απάντηση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, που επικαλείται ότι από το 202…