Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Με αλλαγές στην άμυνα η Skoda Ξάνθη

Με αλλαγές στην άμυνα η Skoda Ξάνθη

0
filathloi_olympiakoy-empros

Θα υποδεχτεί την Κυριακή (17.15) τον Ολυμπιακό – ο Κωνσταντινέας διαιτητής

«Ξεχάστηκε» η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων – 1300 εισιτήρια δόθηκαν στους «ερυθρόλευκους»    

Η απουσία του Μανώλη Μπέρτου θα οδηγήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο να κάνει αλλαγές στην άμυνα, οι οποίες θα αφορούν ένα ή δύο διαφορετικά πρόσωπα στην αμυντική τετράδα, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.
Ο Μπέρτος είναι τιμωρημένος (4 κίτρινες) και θα εκτίσει την ποινή του στο κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό, με τον Ουζουνίδη να ψάχνει τον τρόπο που θα ανακατέψει την ¨τράπουλα¨, χωρίς να κάνει δραματικές αλλαγές που θα δυσκολέψουν περισσότερο το έργο της.
Έτσι όπως όλα δείχνουν, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Βάλλα (κέντρο άμυνας) και Εντιμάρ (αριστερά), ενώ το πιθανότερο είναι να μετατοπιστεί ο Κομεσίδης στο δεξί άκρο της άμυνας. Έτσι ο ¨παρτενέρ¨ του Βάλλα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να είναι ένας εκ των Στάσιακ ή Σταθάκη, με τις πιθανότητες ανάμεσα στους δύο παίκτες να είναι μοιρασμένες. Κι αυτό γιατί ο Στάσιακ ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες ημέρες, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετές προπονήσεις. Από την άλλη, ο Σταθάκης που αγωνίστηκε ως βασικός στο ματς κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό και τα πήγε καλά σε γενικές γραμμές, έδειξε ότι είναι έτοιμος για να αγωνιστεί και απέναντι στους επικίνδυνους επιθετικούς του Ολυμπιακού.
Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ο Βιβιανί θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια ενώ ως αμυντικός-μέσος θα ξεκινήσει ο Ντάνι πιθανότατα με δίδυμο τον Φλίσκα, καθώς ο Βασιλακάκης είναι τραυματίας και αμφίβολος για το κυριακάτικο ματς. Στα πλάγια αναμένεται να παραταχθούν οι Βλαχοδήμος – Μαρσελίνιο και στην κορυφή της επίθεσης ο Μαρκόφσκι με τον Πόι ως ¨περιφερειακό¨ επιθετικό. Δεν αποκλείεται πάντως να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα ο Πέτρος Μάνταλος και ένας εκ των Βλαχοδήμου – Μαρσελίνιο – Πόι να μείνει εκτός.
* Στην Εθνική Ελπίδων του FYROM κλήθηκε γι’ άλλη μία φορά ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι. Ο νεαρός επιθετικός της Skoda Ξάνθη θα ενσωματωθεί στο συγκρότημα του Μπόμπαν Μπαμπούνσκι την Κυριακή για τον αγώνα της Τρίτης με την αντίστοιχη ομάδα της Ιταλίας.  
«Ξεχάστηκε» η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων!  
Πλέον οι διάφορες αποφάσεις αρχών και φορέων σχετικά με τον αθλητισμό – και όχι μόνο – δεν προκαλούν εντύπωση όσο «αλλοπρόσαλλες» κι αν είναι.
Έτσι και τώρα, η σχετική νομοθεσία περί απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών φαίνεται ότι ξεχάστηκε, καθώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε (κανονικά και με το Νόμο) 1300 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της που αναμένεται να δώσουν την Κυριακή βροντερό «παρών» στο γήπεδο των Πηγαδίων.
Εξάλλου και οι άλλες «μεγάλες» ομάδες (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) είχαν φέτος τη συμπαράσταση των οπαδών τους στο γήπεδο των Πηγαδίων, την ίδια στιγμή που στους… «επικίνδυνους» 50 Ξανθιώτες φιλάθλους πριν ένα μήνα είχε απαγορευτεί η μετακίνηση στα Ιωάννινα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.
Φαίνεται ότι ο Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Μπιτσαξής διατάσσει τις απαγορεύσεις στις μετακινήσεις όποτε το… θυμάται και ο Νόμος ισχύει κατά… βούληση!
Την ίδια στιγμή βέβαια, οι Ξανθιώτες φίλαθλοι, κατά την πάγια τακτική της ξανθιώτικης ΠΑΕ, δεν μπορούν να προμηθευτούν μεμονωμένα εισιτήρια για να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι και η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε κατόχους καρτών διαρκείας.  
Ο Κωνσταντινέας διαιτητής  
Ο Πέτρος Κωνσταντινέας ορίστηκε διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης ανάμεσα σε Skoda Ξάνθη – Ολυμπιακό. Ο Μεσσήνιος ¨ρέφερι¨ θα έχει βοηθούς τους Ακρίβο (1ος ΕΠΣ Αθηνών) και Καρσιώτη (2ος – ΕΠΣ Κορινθίας), ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας).

   
SUPER LEAGUE  
18η αγωνιστική – το πρόγραμμα
Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012
17.15: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 3)
Διαιτητής: Στυλιάρας (ΕΠΣ Αιτ/νίας)
17.15: Εργοτέλης – A.E.K. (Novasports 2)
Διαιτητής: Αρετόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων)
19.30: Π.Α.Ο.Κ. – Πανιώνιος (Novasports 1)
Διαιτητής: Βοσκάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου)
Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012
15.00: Δόξα Δράμας – Άρης (Novasports 2)
Διαιτητής: Κάκος (ΕΠΣ Κέρκυρας)
15.00: Παναιτωλικός – Κέρκυρα (Novasports 3)
Διαιτητής: Κουκουλάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)
17.15: Skoda Ξάνθη – Ολυμπιακός (ΝΕΤ)
Διαιτητής: Κωνσταντινέας (ΕΠΣ Μεσσηνίας)
17.15: Λεβαδειακός – Ο.Φ.Η. (Novasports 2)
Διαιτητής: Καλογερόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών)
19.30: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος Αθ. (Novasports 1)
Διαιτητής: Παππάς (ΕΠΣ Αθηνών)  

Η βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός 40 (17 αγ.)
2. Παναθηναϊκός 39 (16 αγ.)
3. A.E.K. 33 (17 αγ.)
4. Π.Α.Ο.Κ. 29 (17 αγ.)
5. Ατρόμητος Αθ. 27 (16 αγ.)
6. Skoda Ξάνθη 26 (17 αγ.)
7. Ο.Φ.Η. 23 (17 αγ.)
8. Εργοτέλης 21 (17 αγ.)
9. Πανιώνιος 19 (17 αγ.)
10. Άρης 19 (17 αγ.)
11. Αστέρας Τρίπολης 16 (15 αγ.)
12. Παναιτωλικός 16 (15 αγ.)
13. ΠΑΣ Γιάννινα 11 (15 αγ.)
14. Κέρκυρα 11 (15 αγ.)
15. Λεβαδειακός 10 (12 αγ.)
16. Δόξα Δράμας 3 (12 αγ.)

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …