Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Θύμα στυγερής δολοφονίας ένα 16χρονος πομάκικης καταγωγής

Θύμα στυγερής δολοφονίας ένα 16χρονος πομάκικης καταγωγής

0
lagkadas_fonos-empros

Βρέθηκε νεκρός μαζί με μία 15χρονη σε περιοχή με μπάζα στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης

Είχαν εξαφανιστεί μαζί από τις 26 Δεκεμβρίου.  Εντοπίστηκαν με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σε προχωρημένη σήψη, ενώ είχαν γίνει βορά των σκυλιών


Φρίκη προκαλεί η στυγερή δολοφονία δύο εφήβων, 15 και 16 χρονών, που είχαν εξαφανιστεί από τα τέλη του Δεκεμβρίου και αναζητούνταν από την αστυνομία. Κάτοικος της Ανάληψης Θεσσαλονίκης εντόπισε τις σορούς των δύο νέων, δίπλα στο ρέμα στη θέση Αμπέλια, ανάμεσα σε μπάζα.
Σύμφωνα με το τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που διερευνά την υπόθεση, ο 16χρονος είχε γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη, αλλά είχε καταγωγή από τα Πομακοχώρια, κάτι που στη διάρκεια της έρευνας αμφισβητήθηκε, αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε, ενώ η 25χρονη ήταν από την Κορυτσά.
Οι δυο τους ήταν φίλοι και είχαν φύγει μαζί από το σπίτι του νεαρού στις 26 Δεκεμβρίου και η μητέρα του δήλωσε την εξαφάνιση δύο ημέρες μετά στο αστυνομικό τμήμα Άνω Πόλης.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, που ήταν επιφυλακτικός για το χρόνο θανάτου, το αγόρι, που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν σκεπάρνι, ενώ και το κορίτσι έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά δεν μπορούσε να διευκρινιστεί από τι, αφού το κεφάλι της είχε γίνει βορά για σκυλιά και άλλα ζώα.
Η ταυτοποίηση έγινε με αναγνώριση από τους οικείους, αλλά ελήφθη και δείγμα DNA.
Μυστήριο παραμένει ακόμη για τους αστυνομικούς η ταυτότητα του δράστη ή των δραστών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου να διερευνηθούν οι πιθανές αιτίες που οδήγησαν στο αποτρόπαιο έγκλημα. Πάντως, πολύ πιθανό θεωρείται οι φόνοι να διαπράχθηκαν σε άλλο σημείο και οι σοροί να μεταφέθηκαν εκεί για να μην εντοπιστούν.


Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…