Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Πρωτοφανής ανταπόκριση στη λαχειοφόρο της «Αγάπης»

Πρωτοφανής ανταπόκριση στη λαχειοφόρο της «Αγάπης»

0

Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com
 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος,το μεσημέρι της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η παράδοση των δώρων από τηλαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «η Αγάπη». Ηλαχειοφόρος της «Αγάπης» που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Ξάνθη στόχοέχει νακαλύψει τις λειτουργικές ανάγκες του συλλόγου για να συνεχίσει το έργοτου, μετη βοήθεια των συμπολιτών.
Φέτος 20.000 ευρώ μπήκαν στοταμείο του συλλόγου , ως ένα αισιόδοξο πρώτο βήμα για μια δυναμική ανκαι, όπωςόλα προμηνύουν, δύσκολη χρονιά.
Για «πρωτόγνωρη» ανταπόκρισημίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Παπαχρόνης. «Μέσα σε μιαβαθύτατηοικονομική κρίση που βιώνουμε όλοι μας, η φετινή διοργάνωση σημείωσεμιαπρωτοφανή επιτυχία. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε για πρώτη φορά τόσο έντονα».Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα σχεδόν ένα μήναπριν τηδιεξαγωγή της λαχειοφόρου, με το λαϊκό λαχείο, όπως γίνεται κάθε φορά.να έχουνπουληθεί όλοι οι λαχνοί.
 
Ένα μηχανάκι και δύο ποδήλατατα δώρα που δόθηκαν
Στην εκδήλωση που συνόδευσε τηνπαράδοση των δώρων ο κ. Παπαχρόνης ευχαρίστησε από καρδιάς όσουςβοήθησαν, «απόαυτούς που αγόρασαν ένα λαχνό έως και αυτούς που αγόρασαν μεγάληποσότητα»,όπως είπε χαρακτηριστικά.
Τα δώρα, ένα μηχανάκι και κράνος,καθώς και δύο ποδήλατα, ήταν προσφορά των χορηγών Αφοί Καρανικολάου καιΦανήΔερμετζοπούλου, τους οποίους και ευχαρίστησε επίσης ο πρόεδρος εκμέρους τουσυλλόγου, ευχόμενος στους 3 τυχερούς : «καλοτάξιδοι και με προσοχή!».
Οι 3 τυχεροί ήταν ο ΣυμεώνΣυμεωνίδης που κέρδισε το μηχανάκι, η Μάρθα Μανίτσα και η 9χρονηΜαριάνναΔημαρχοπούλου που κέρδισαν από ένα ποδήλατο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έμφυλη βία δίχως τέλος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Γράφει η Φωτεινή Οικονομοπούλου, απόφοιτη Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων του Παντείου Παν…