Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 O Νομάρχης κοντά στους ανθρώπους που φροντίζουν τη φύλαξη του Περιαστικού άλσους

O Νομάρχης κοντά στους ανθρώπους που φροντίζουν τη φύλαξη του Περιαστικού άλσους

0

Τη Δευτέρα  27 Ιουλίου 2009 ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης, μαζί με συνεργάτες του, επισκέφθηκε  τις πρώτες βραδινές ώρες, τα τέσσερα βασικά σημεία φύλαξης του περιαστικού δάσους της πόλεως Ξάνθης. Συναντήθηκε με τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Δημοτικής Αστυνομίας, τους εθελοντές και εθελόντριες των Σαμαρειτών, της Ομάδας Διάσωσης, του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου, των τηλεπικοινωνιών Θράκης, του Κυνηγετικού Συλλόγου, τους ευχαρίστησε για την προσπάθεια που καταβάλλουν για τη φύλαξη του περιαστικού δάσους και ουσιαστικά για την διαφύλαξη του περιβάλλοντος της κοινωνίας του νομού μας.

Σχετικά ο Νομάρχης Ξάνθης δήλωσε: «Ευχαριστώ όλους όσους συνδράμουν στην οργανωμένη φύλαξη του περιαστικού δάσους αλλά και όλων των δασών του νομού. Ιδιαίτερα την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Δ/νση, τη Δημοτική Αστυνομία, όλες τις εθελοντικές ομάδες, την Πολιτική Προστασία, τα Δασαρχεία και όσους συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση. Επιπροσθέτως ευχαριστώ τους πολίτες που συμμετέχουν και ενεργοποιούνται προς αυτή τη κατεύθυνση εθελοντικά και δίχως καμία υποχρέωση.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να μας βρει όλους σε πλήρη εγρήγορση για την πρόληψη κάθε συμβάντος, την έγκαιρη ειδοποίηση, την άμεση κινητοποίηση, αλλά και την αποτελεσματική καταστολή. Ολιγωρίες, αργοπορίες και μειωμένο ενδιαφέρον δεν έχουν θέση στην προσπάθεια πρόληψης ή αντιμετώπισης του επικίνδυνου φαινομένου των δασικών πυρκαγιών. Καλώ κάθε πολίτη να συμμετέχει στη διαφύλαξη  και  την προστασία του περιβάλλοντος που ζούμε».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

« Η μειονότητα είναι μία και μουσουλμανική»

Μετά την επίκλησ_…