Πολύτιμη δωρεά στο Δήμο Βιστονίδας

0

Μια ανάγκη της νεοσύστατης Επιχείρησης Ύδρευσης του Δήμου Βιστονίδας ήρθε να καλύψει η δωρεά ενός κλειστού φορτηγού αυτοκινήτου από την εταιρία ΔΟΜΙΚΗ Α.Ε.

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2006, στη Γενισέα, πραγματοποιήθηκε η δωρεά ενός οχήματος από την εταιρίας ΔΟΜΙΚΗ Α.Ε. προς τον Δήμο Βιστονίδας που εν συνεχεία θα παραχωρηθεί στη νεοσύστατη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βιστονίδας (ΔΕΥΑΒ).

Ο κ. Κωστούρος εκπροσώπησε την εταιρία ΔΟΜΙΚΗ Α.Ε. και παρέδωσε στο δήμαρχο Βιστονίδας κ. Τσολακίδη ένα κλειστό φορτηγό αυτοκίνητο ενώ ως μια κίνηση αβρότητας, ο δήμαρχος έκανε ένα συμβολικό δώρο στην εταιρία.

Όπως μας είπε ο κ. Τσολακίδης: «στο δήμο γίνεται η προσφορά του βαν και στη συνέχεια ο δήμος θα το παραχωρήσει στην ΔΕΥΑΒ γιατί έτσι πρέπει να γίνει νομικά. Συνεργαζόμενοι όλο αυτό το διάστημα με τον κ. Κωστούρο και τη ΔΟΜΙΚΗ Α.Ε. τους θέσαμε τους προβληματισμούς μας για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε ως νέος δήμος και παρακαλέσαμε για  ένα όχημα για τη μετακίνηση  των υδραυλικών της επιχείρησης. Η εταιρία διενεργεί το έργο της ύδρευσης της Γενισέας και θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί δέχτηκαν το αίτημά μας και να μας δωρίσουν το όχημα. Από σεμνότητα, η εταιρία δεν ήθελε να δοθεί δημοσιότητα, εγώ όμως το προβάλω γιατί ίσως έτσι παραδειγματιστούν και κάποιοι άλλοι και υπάρξουν μιμητές αυτής της κίνησης.  Οι καλές πράξεις πρέπει να προβάλλονται.  Και δημόσια θέλω να ευχαριστήσω τον κ .Κωστούρο αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας και σαν αντίδωρο τους κάναμε κι εμείς κάποια δωράκια. Τους εύχομαι να κάνουν και να έχουν καλές δουλειές και να κάνουν πάντα τέτοια αγαθά έργα που βοηθούν».

Ο κ. Κωστούρος  δήλωσε: «ευχαριστούμε κατ’ αρχάς το δήμαρχο για τα καλά του λόγια. Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του δήμου Βιστονίδας και διαπιστώνοντας τα προβλήματα, αποφασίσαμε  να δωρίσουμε αυτό το όχημα. Ελπίζουμε να είναι χρήσιμο και εξυπηρετικό. Ευχαριστούμε και για το δωράκι!»

 Κλείνοντας ευχήθηκαν και οι δυο Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους κατοίκους του δήμου Βιστονίδας αλλά και τους ξανθιώτες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Σταυρόλεξο» για δυνατούς…λύτες το σύστημα με τα Δικαιώματα των αγροτών

Γλερίδης: «Ο αγρότ&#…