Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 Οι ‘Πολίτες για την Αλλαγή’ εύχονται στη Δημοτική Αρχή για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Οι ‘Πολίτες για την Αλλαγή’ εύχονται στη Δημοτική Αρχή για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

0

«Θελήσαμε σαν μια μικρή συμβολή στην πόλη μας να δείξουμε εικόνες από διάφορα σημεία της. Εικόνες ντροπής που για τους συμπολίτες μας – δυστυχώς – δεν είναι η εξαίρεση, αλλά τείνει να γίνει ο κανόνας.

Θελήσαμε να ενώσουμε με τις φωνές μας τη δύναμη της εικόνας. Μήπως και έτσι αποφασίσουν να ενεργοποιηθούν οι της Δημοτικής Αρχής. Μήπως κι έτσι καταλάβουν κι αυτοί αυτό που όλοι εμείς βλέπουμε. Ότι η πόλη μας, ο Δήμος μας είναι πιο βρώμικος παρά ποτέ!

Εικόνες από το κέντρο της πόλης, από συνοικιακά σημεία αλλά και από τα δημοτικά διαμερίσματα. «Χαρισμένες» σ’ αυτούς που τόσα χρόνια ζουν στην νιρβάνα της εξουσίας και του δόγματος «μη μου τους κύκλους τάραττε». Σ’ αυτούς που ενεργοποιούν τους μηχανισμούς τους κάθε 4 χρόνια για να κερδίσουν τις εκλογές και μετά σου δίνουν την εντύπωση ότι κατοικούν σε άλλη πόλη. Σ’ αυτούς που προικίστηκαν με χίλια χρώματα και θα μας παραδώσουν χίλια προβλήματα. Σ’ αυτούς που κουράστηκαν πριν καλά – καλά ξεκινήσουν τη νέα τετραετία.

Όμως η υπομονή μας εξαντλείται. Η ανοχή των συμπολιτών μας είναι πια σε μηδενικό σημείο. Αντί κ. Δήμαρχε και κύριοι της Δημοτικής Αρχής να βλέπετε εμάς σαν πρόβλημα σκύψτε πάνω στα πραγματικά προβλήματα του Δήμου. Και ασχοληθείτε και με τα απλά και τετριμμένα της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Τους μάθατε τόσα χρόνια να μη ζητούν πολλά, να μην έχουν απαιτήσεις. Μην τους στερείτε όμως και τα αυτονόητα.

Χρόνια Πολλά κ. Δήμαρχε!

Χρόνια Πολλά Κύριοι της Δημοτικής Αρχής».

«Εικόνες ντροπής» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ‘Πολίτες για την Αλλαγή’ διατίθενται στο www.polites-allagi.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ένας δήμος ανθρωποκεντρικός

Έργα που γίνοντα_…