Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 «Μέχρι τον Μάρτιο δεν θα υπάρξει αλλαγή» δηλώνει ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ξάνθης

«Μέχρι τον Μάρτιο δεν θα υπάρξει αλλαγή» δηλώνει ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ξάνθης

0

Στο κύμα των αυξήσεων που θα «βαρύνουν» την τσέπη των Ελλήνων, περιλαμβάνονται και τα εισιτήρια των ΚΤΕΛ όλης της χώρας που αναμένεται να κυμανθούν γύρω στο 7%.

Αυξήσεις στα εισιτήρια που κυμαίνονται μεταξύ 7% και 10%, διεκδικούν οι ιδιοκτήτες των αστικών και υπεραστικών λεωφορείων των ΚΤΕΛ.

Ενδεικτικά, για τη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, η τιμή εισιτηρίου του ΚΤΕΛ θα φτάσει στα 36 ευρώ από 34 που είναι σήμερα ενώ Αθήνα-Αλεξανδρούπολη στα 55,5 ευρώ από 52 που είναι σήμερα.

Ραντεβού με τον Υπουργό Μεταφορών κ. Λιάπη έχουν οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας λεωφορειούχων στις 15 Ιανουαρίου 2007 οπότε και θα αποφασισθεί το ύψος των αυξήσεων.

Το ΚΤΕΛ Ξάνθης

Όπως μας αναφέρει ο κ. Θ. Γεωργιάδης, Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ξάνθης: «εμείς σαν λεωφορειούχοι της Ξάνθης δε διεκδικούμε κάτι, η κίνηση γίνεται από την Ομοσπονδία που ζήτησε τις αυξήσεις. Το ΚΤΕΛ Ξάνθης δεν προτίθεται να αλλάξει την τιμή των εισιτηρίων για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο τουλάχιστον. Έτσι θα παραμείνει η τιμή ας πούμε, των 49 ευρώ για απλή μετάβαση και 70 ευρώ μετ’ επιστροφής, Ξάνθη-Αθήνα».

Ο Πρόεδρος κλείνει λέγοντας ότι: «η αύξηση πάντως θα κινηθεί σίγουρα σε μονοψήφιο νούμερο κι όχι στο 10% που ζητάει η Ομοσπονδία».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσλήψεις στο Νοσοκομείο και Δήμο Ξάνθης

Στις αρχές του 2007 εκτιμάται πως θα πάρουν ΦΕΚ 33 διαγωνισμοί που αφορούν την πρόσληψη 11…