Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 « Είμαστε ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ! Προχωράμε όλοι μαζί με εμπιστοσύνη στον Κώστα Καραμανλή»!

« Είμαστε ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ! Προχωράμε όλοι μαζί με εμπιστοσύνη στον Κώστα Καραμανλή»!

0

Η γαλάζια νεολαία έκοψε την πίτα της. «Ήμασταν η γενιά του ΠΑΣΟΚ…προσπάθησαν να μας γαλουχήσουν στη λογική της αρπαχτής του βολέματος του μέτριου…Θέλουμε να φτιάξουμε την Ελλάδα που δεν θα μας πληγώνει…Προχωράμε με ενότητα εμπιστοσύνη στη ΝΔ και στον Κώστα Καραμανλή»

Σύσσωμη η γαλάζια νεολαία και όχι μόνο… έδωσε το παρόν στην κοπή πίτας της τοπικής επιτροπής ΟΝ.ΝΕΔ Ξάνθης, στο καφέ – μπαρ «Αίγλη», την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου.

Εκεί οι νεολαίοι της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, με τον γραμματέα κ. Βίνη, ο πρόεδρος της Τοπικής επιτροπής Ξάνθης κ. Χρήστος Παμπουκίδης, η πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Σταυρούπολης κα Χρύσα Ούτση, της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, με τον πρόεδρο κ. Κατσαρίκα, του τμήματος Γυναικών με την πρόεδρο κα Μπαρμπεροπούλου, της ΝΟΔΕ με τον γραμματέα κ. Καλαϊτζή…αλλά και με τον υφυπουργό κ. Αλέξανδρο Κοντό, τον βουλευτή κ. Φίλιππο Τσαλίδη τον Νομάρχη κ. Γιώργο Παυλίδη, τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη, αντιδημάρχους και αντινομάρχες που ανήκουν στο χώρο.

Όπως επισημάνθηκε η ΟΝ.ΝΕΔ είχε διπλό λόγο για να γιορτάσει με λαμπρότητα – πράγμα του έκανε – την κοπή της πίτας της, καθώς φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια παρουσίας της και φέτος είναι η πρώτη κυβερνητική χρονιά της ΝΔ. Σε μια ιδιαιτέρως λοιπόν γιορτινή ατμόσφαιρα που απέπνεε αισιοδοξία για το μέλλον της ΟΝ.ΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας αποτιμήθηκε η πορεία, συγκεκριμενοποιήθηκαν οι στόχοι για το μέλλον ενώ δεν έλειψαν και τα …καλά λόγια για το έως τώρα κυβερνητικό έργο. Επίσης οι ομιλούντες κατέστησαν σαφές το μήνυμα που είναι η ενότητα, η εμπιστοσύνη στην Νέα Δημοκρατία και στον Πρωθυπουργό

«Τα τελευταία πέντε χρόνια προσπαθούμε με σοβαρότητα και με σύνεση να φτιάξουμε μια οργάνωση για την οποία πρώτα το κόμμα θα νιώθει τη χαρά για τα στελέχη που της ανήκουν και να μπορέσουμε και νομίζω ότι το πετύχαμε να είμαστε η μοναδική ενεργή πολιτική νεολαία στο νομό. Η ΟΝ.ΝΕΔ έχει δώσει γραπτά δείγματα. Έχουμε κάνει σοβαρές τοποθετήσεις και έχουμε δώσει το δικό μας στίγμα στη νεολαία της Ξάνθης. Αυτό που μας δίνει ιδιαίτερη χαρά είναι ότι τον τελευταίο καιρό μπορέσαμε και στήσαμε καινούργιες οργανώσεις. Όπως στη Σταυρούπολη και τη Βιστονίδα», τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝ.ΝΕΔ Ξάνθης κ. Πουσμπουρίκας.

Χαιρετισμό απηύθυναν στο σύνολό τους οι καλεσμένοι αποκαλώντας «θερμοκοιτίδα» την ΟΝ.ΝΕΔ για την ανάδειξη νέων στελεχών που ενδυναμώνουν την ηγετική ομάδα του κόμματος, εξαίροντας το έργο της και αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα του ρόλου της στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας: « Η νεολαία μας οι φοιτητές μας οι μαθητές οι νέοι από άλλους εργασιακούς χώρους μας εγγυώνται την πρωτοπορία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και μπορούν και πρέπει ν ανταποκριθούν στο κάλεσμα της κυβέρνησης», τα λόγια του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Καλαϊτζή.

Φειδωλός στις δηλώσεις ο κ. Κοντός περιορίστηκε σε ευχές για καλή πρόοδο και καλή χρονιά.

« Έμεινα κατάπληκτος όταν ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ μου είπαν ότι γνωρίζουν τη μίζερη πραγματικότητα που παρέλαβε η κυβέρνηση όπως γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει μαγικό ραβδί αυτή να μεταβληθεί σε παραδείσια όαση…», οι δηλώσεις του Δημάρχου Ξάνθης.

Ήμασταν η γενιά του ΠΑΣΟΚ…γαλουχηθήκαμε στη λογική της αρπαχτής…

«Ζούμε στην Ελλάδα και ήμασταν η γενιά του ΠΑΣΟΚ, αφού τα μισά χρόνια της ζωής μας κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ. Ήμασταν η γενιά που καθώς μεγαλώναμε προσπάθησαν να μας γαλουχήσουν στη λογική της ελάχιστης προσπάθειας της αρπαχτής, του βολέματος του πλάγιου δρόμου . Και το χειρότερο του συμβιβασμού με το μέτριο. Η ηλικία μας αλλά και η ιδεολογική μας τοποθέτηση δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε αυτό που όσοι είναι παγιδευμένοι σε ξεπερασμένες αντιλήψεις δεν μπορούν. Γι’ αυτό δεν ικανοποιούμαστε από τα λίγα . Και η Ελλάδα που ανέλαβε η νέα διακυβέρνηση πολύ απλά δεν μας αρκούσε. Στη νέα διακυβέρνηση, τη διακυβέρνηση εμπιστοσύνης δεν κρύβουμε τα προβλήματα, δεν ωραιοποιούμε καταστάσεις. Θα επισημαίνουμε τα προβλήματα και θα ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να τα αντιμετωπίζουμε. Είμαστε ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ! Προχωράμε όλοι μαζί με εμπιστοσύνη στον Κώστα Καραμανλή. Να φτιάξουμε μια κοινωνία με συνοχή, αλληλεγγύη και περισσότερη ανθρωπιά. Να χτίσουμε μια Ελλάδα που δεν θα μας πληγώνει…», το δια ταύτα της εκδήλωσης δια στόματος της προέδρου της τοπικής επιτροπής Σταυρούπολης κας Χρύσας Ούτση.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Άγια Θεοφάνια στην Ξάνθη

Πλήθος πιστών στην γέφυρα του Κόσυνθου. Στην τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού. Εν Ιορδά…