Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 ΕΦ.ΑΛ Εφάμιλλη…ποιότητας στο χώρο του Αλουμινίου

ΕΦ.ΑΛ Εφάμιλλη…ποιότητας στο χώρο του Αλουμινίου

0

Η βιοτεχνία του κ. Αβτζή Τζελάλ στη Λευκόπετρα Ξάνθης πρότυπο οργάνωσης και τεχνολογίας

Η ΕΦ.ΑΛ – Εφαρμογές Αλουμινίου, είναι μια βιοτεχνία που στεγάζεται σ’ ένα υπερσύγχρονων προδιαγραφών κτίριο, που περιλαμβάνει το χώρο του εργαστηρίων, των γραφείων και της έκθεσης στη Λευκόπετρα Ξάνθης και δραστηριοποιείται στο χώρο των Εφαρμογών Αλουμινίου. Ένα υλικό που παράγεται κατόπιν ειδικής επεξεργασίας από το πέτρωμα Βωξίτης και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και χρησιμοποιείται ευρέως σε παράθυρα πόρτες, κάγκελα κουφώματα ακόμη και σε κουζίνες, η δε νέα τεχνολογία του προσδίδει όλη την καλαισθησία που επαφίεται βέβαια και στην μαστοριά του τεχνίτη. Και είναι πολύ καλός τεχνίτης και φερέγγυος επιχειρηματίας ο κ. Αβτζή Τζελάλ που έχει 17 χρόνια ενασχόλησης με το αντικείμενο.

Η επιχείρηση καρπός μόχθου, εμπειρίας και επιχειρηματικότητας του κ. Αβτζή Τζελάλ είναι σε θέση να ανταποκριθεί στους πιο απαιτητικούς πελάτες της ιδιώτες και εργολάβους της τοπικής και της ευρύτερης αγοράς, παρέχοντας σε καλές τιμές κουφώματα αλουμινίου νέας τεχνολογίας: θερμοηχομονωτικά, ανακλινόμενα, συρόμενα, ανοιγόμενα, σταθερά, βιτρίνες, κουφώματα με θερμογέφυρα , απομίμηση ξύλου και ανοιγόμενα παντζούρια. Επίσης κατασκευάζει εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες από αλουμίνιο απαράμιλλης αισθητικής με σημασία στην λεπτομέρεια και επιμονή στην τελειότητα.

Ο κ. Αβτζή Τζελάλ διατηρούσε και τα προηγούμενα 10 χρόνια την επιχείρηση του, η οποία αφού εντάχτηκε σε επενδυτικό πρόγραμμα 150.000 ευρώ του Γ’ ΚΠΣ και διαθέτοντας ίδια κεφάλαια διευρύνθηκε και μεταστεγάστηκε σ’ ένα ευρύχωρο οικόπεδο. Εκεί υπάρχει ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όπου εργάζονται 4 άτομα. Η εταιρεία συνεργάζεται με την EL.VI.AL. (Βιομηχανία Διέλασης Αλουμινίου) απ’ όπου προμηθεύεται την πρώτη ύλη την οποία με ειδικά μηχανήματα κόβονται και κατασκευάζονται ανάλογα με τις παραγγελίες.

Ένας χώρος που λάμπει από καθαριότητα, μαστοριά, μεράκι, όρεξη για δουλειά και προκοπή και αποδεικνύει πως ένας άνθρωπος έξυπνος και εργατικός μπορεί να στήσει μια επιχείρηση, να δώσει δουλειά σε άλλους ανθρώπους και προσφέροντας ποιότητα και γνώση στο αντικείμενο να ανθίσει επιχειρηματικά!

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνέντευξη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου στο «Ε»

Κρίση προσώπων και όχι θεσμών Κάθαρση: «Ο Χριστός λέει: Αυτός που γίνεται αιτία του σκανδα…