Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 Δήμος Ξάνθης: Στόχος η συστέγαση των καρναβαλικών συλλόγων στα καταστήματα του ΑΟΞ

Δήμος Ξάνθης: Στόχος η συστέγαση των καρναβαλικών συλλόγων στα καταστήματα του ΑΟΞ

0

Για τον λόγο αυτό προχώρησε στην αλλαγή σύμβασης

Θα γίνεται μεταξύ συλλόγων και ΑΟΞ και θα τους επιχορηγεί ο Δήμος

Απώτερος στόχος του Δήμου Ξάνθης είναι να φιλοξενηθούν ακόμη περισσότεροι σύλλογοι, κυρίως καρναβαλικοί, που μέχρι στιγμής δεν έχουν στέγη στα καταστήματα του Αθλητικού Ομίλου Ξάνθης, κάτω από το γήπεδό του.

Για τον λόγο αυτό υπέβαλε πρόταση έτσι ώστε να αλλάξει η υπάρχουσα σύμβαση.

Να γίνεται δηλαδή σύμβαση μεταξύ των Συλλόγων και του ΑΟΞ και στη συνέχεια επιχορηγώντας τους ο Δήμος, να καταβάλλουν το ενοίκιο.

Μέχρι σήμερα οι πολιτιστικοί καρναβαλικοί σύλλογοι που στεγάζονταν στους χώρους κάτω από την κερκίδα του γηπέδου επί της Βασιλίσσης Σοφίας νοικιάζονταν από τον Δήμο.

Ο Δήμος είχε σύμβαση και νοίκιαζε τα καταστήματα αυτά για να στεγάσει τους πολιτιστικούς καρναβαλικούς συλλόγους.

Με την καινούργια πρόταση που υποβλήθηκε, οι συμβάσεις πλέον θα γίνονται μεταξύ των Συλλόγων και του Αθλητικού Ομίλου Ξάνθης που είναι και ιδιοκτήτης των καταστημάτων αυτών.

«Ουσιαστικά βέβαια το τίμημα θα καταβάλλεται και πάλι από τον Δήμο αφού με το αντίστοιχο ποσό θα επιχορηγούνται οι σύλλογοι αυτοί» τόνισε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μιχάλης Στυλιανίδης.

Αντικειμενικός σκοπός όπως μας είπε, είναι να τακτοποιηθούν στους χώρους αυτούς και οι άλλοι καρναβαλικοί σύλλογοι, αυτοί που μέχρι στιγμής δεν έχουν στέγη.

Να γίνει δηλαδή συστέγαση κάποιων συλλόγων.

Μέχρι στιγμής στα καταστήματα του ΑΟΞ φιλοξενούνται δεκατέσσερις σύλλογοι εκ των οποίων οι δέκα είναι καρναβαλικοί και οι δύο, πολιτιστικοί.

 

ΧΡΥΣΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ Κρυωνάς Σ.

ΣΕ ΔΥΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ. Μεγάλη η συμμετοχή μικρών μαθητών από την πόλη…