Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 Μέχρι 15 Μαρτίου αιτήσεις των Εκπαιδευτικών για ΤΕΕ

Μέχρι 15 Μαρτίου αιτήσεις των Εκπαιδευτικών για ΤΕΕ

0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία του μεγάλου γραπτού διαγωνισμού για ης κλασικές ειδικότητες εκπαιδευτικών. Εντός των ημερών το ΑΣΕΠ θα ολοκληρώσει την κατανομή τωv θέσεων ανά κλάδο, των 78.000 αιτήσεων που κατατέθηκαν γι' αυτό τον διαγωνισμό.

Η πιθανότητα επιτυχίας είναι 1:13 δεδομένου ότι τις 5.948 θέσεις θα διεκδικήσουν 78.000 Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διαγωνισμός θα δημιουργηθεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου και το επόμενο 8-9 του ίδιου μήνα. Επίσημα το ΑΣΕΠ δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία αλλά αυτό εκτιμάται ότι θα γίνει το προσεχές διάστημα.

Στις 15 Mαρτίoυoλoκληρώνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τηv προκήρυξη εκπαιδευτικών στις τεχνικές ειδικότητες.

Η σχετική προκήρυξη – θα δημοσιευθεί εντός των ημερών στην εφημερίδα της κυβερνήσεως και αμέσως μετά θα αρχίσει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.

Οι υποψήφιοι μπορούν με ξεχωριστή αίτηση να ζητήσουν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό σε περισσότερους από έναν κλάδο, εφόσον έχουν τα απαιτούμενα προσόντα. Το ΑΣΕΠ θα καταβάλει προσπάθεια ώστε το πρόγραμμα διεξαγωγής του διαγωνισμού να διαμορφωθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να ικανοποιήσει κατά το μέγιστο δυνατό τη συμμετοχή αυτών των υποψηφίων σε περισσότερους του ενός κλάδου.

Η αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλεί ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση «ΑΣΕΠ, Προκήρυξη: ΙΠ;/05, Ταχυδρομική Θυρίδα 14304, Τ.Κ 11510 Αθήνα». Οι ειδικότητες που κυρίως ζητούνται με αυτόν τον διαγωνισμό εκπαιδευτικών είναι:

πτυχιούχοι Πληροφορικής 629 θέσεις, Πληροφορικής ΤΕΙ 419 θέσεις, Μηχανολόγων ΤΕΙ 72 θέσεις, Μηχανικοί ΑΕΙ 183-θέσεις κτλ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο συμβολισμός της μέρας των Θεοφανίων και η «κίνηση αλληλεγγύης»

Αγιασμός των Υδάτων στο Λιμάνι των Αβδήρων. Μια ηλιόλουστη μέρα, η Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, πρ…