Ως άλλος Αη Βασίλης…

0

Ο Γ. Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Μ. Αγγελόπουλος μοίρασε δώρα στα παιδιά των υπαλλήλων της Περιφέρειας. Οι ευχές του: «Χαρά, αγάπη και ο άνθρωπος όχι μόνο αυτές τις μέρες αλλά και τον υπόλοιπο χρόνο ν’ αφήνει ζωτικό χώρο για το συνάνθρωπό του»! Στο ρόλο του… Αη Βασίλη, για τα παιδιά των υπαλλήλων της Περιφέρειας, ο γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου το μεσημέρι!

Σε μια εκδήλωση χαράς, αγάπης και σεβασμού στους ανθρώπους, που στελεχώνουν την περιφέρεια Αν. Μακ. – Θράκης, ο κ. Αγγελόπουλος μοίρασε δώρα και ευχές στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης και… εισέπραξε αυτή τη χαρά και την έκπληξη… στα ορθάνοιχτα παιδικά μάτια, χαρούμενα τιτιβίσματα και μερικά φιλιά!

«Η γιορτή που μέχρι τώρα γινόταν μόνο στο Διοικητήριο της Κομοτηνής επεκτείνεται φέτος, σ’ όλους τους νομούς και αφορά τα παιδιά όλων των φορέων της Περιφέρειας. Αυτό αποτελεί όχι μόνο μια ευκαιρία να επικοινωνήσουν τα παιδιά μεταξύ του, αλλά και ευκαιρία για δημιουργική συνεργασία με τους γονείς τους, γιατί πολλές φορές η καθημερινότητα και η αποξένωση δεν επιτρέπει σε ανθρώπους να έρχονται κοντά, ακόμη και σε ανθρώπους που εργάζονται υπό τον ίδιο φορέα», δήλωσε ο κ. Περιφερειάρχης στο περιθώριο της γιορτής και έδωσε τις ευχές του: «Χαρά, αγάπη και ο άνθρωπος όχι μόνο αυτές τις μέρες αλλά και τον υπόλοιπο χρόνο ν’ αφήνει ζωτικό χώρο για το συνάνθρωπό του»!

Απευθυνόμενος προς τους υπαλλήλους της Περιφέρειας που μαζί με τα παιδιά τους, γέμισαν την αίθουσα, τους βεβαίωσε για τη στήριξή του και την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους, αλλά συνέστησε περισσότερες ώρες δουλειάς…ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τα προγράμματα από την Ε.Ε!

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2004
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μνήμη Χρυσοστόμου Σμύρνης

Από Μητρόπολη Ξάνθης για την Μικρασιατική Επέτειο Ο «από Δράμας γεννώμενος» Μητροπολίτης Σ…