Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2004 Συνάντηση μεταξύ ΔΑΚΕ και Δ.Σ. ΡΟΔΟΠΗΣ

Συνάντηση μεταξύ ΔΑΚΕ και Δ.Σ. ΡΟΔΟΠΗΣ

0

Απασχόλησε η πορεία της γαλακτοβιομηχανίας

Συνάντηση μεταξύ της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού τομέα και τη διοίκησης της συνεταιριστικής γαλακτοβιομηχανίας ΡΟΔΟΠΗ πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου.

Εκεί τα μέλη της ΔΑΚΕ ενημερώθηκαν για την πορεία της εταιρείας αλλά και για την σχέση των εργοδοτών με τους εργαζόμενους.

Αναλυτικά αναφέρει η επιστολή της ΔΑΚΕ:

Στα πλαίσια των επαφών και συναντήσεων που ξεκινήσαμε σαν συντονιστική αρχή Δ.Α.ΚΕ. Ιδιωτικού Τομέα, προσπαθώντας να έχουμε άμεση επαφή και γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι συνάδελφοι αλλά και οι εργοδότες της περιοχής μας, συναντηθήκαμε την Παρασκευή 10-09-20004 με το Διοικητικό Συμβούλιο της Βιομηχανίας Γάλακτος ΡΟΔΟΠΗ . Η συζήτηση ήταν εγκάρδια και εποικοδομητική.

Συζητήθηκαν κυρίως θέματα που αφορούν της σχέσεις των εργοδοτώv και εργαζομένων του εργοστασίου.

Από τον Πρόεδρο της ΡΟΔΟΠΗΣ κ. Ζλάτκο τoνίστηκε η αντιπαλότητα ύπαρξης των Συνεταιριστικών εργοστασίων στην ,περιοχή μας ζητώντας ταυτόχρονα και την συμπαράσταση των εργαζομένων αλλά και της Δ:Α.Κ.Ε. ώστε να μπορέσουν να ξεπεραστούν τα οποιαδήποτε προβλήματα που αντιμετωπίζoυν.

Από την πλευρά της Δ.Α.Κ.Ε. ο Γεν. Γραμματέας κ. Λύρατζης Δημήτρης ευχαρίστησε τον κ. Ζλάτκο και το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για την παρουσία τους και την λεπτομερειακή ενημέρωση που έκανε και ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους. Τόvισε επίσης ότι εφόσον δεν θίγovται τα δικαιώματα των εργαζομένων η Δ.Α.Κ.Ε. θα είναι συμπαραστάτης των προσπαθειών της.

Η συνάντηση έληξε σε φιλικό κλίμα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2004
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προξένησε φθορές σε αυτοκίνητο

Την περασμένη Κυριακή, στο Βέλκιο Σαπών Ροδόπης, από άντρες του Αστυνομικού τμήματος Σαπών…