Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εθνική Μπάσκετ Γυναικών: Το πρώτο εντός έδρας ματς για το Ευρωμπάσκετ θα είναι την Κυριακή στο Αμοιρίδειο

Εθνική Μπάσκετ Γυναικών: Το πρώτο εντός έδρας ματς για το Ευρωμπάσκετ θα είναι την Κυριακή στο Αμοιρίδειο

0

Ξεκίνησαν την προετοιμασία τα κορίτσια

Η Εθνική Γυναικών στο μπάσκετ ξεκινά το ταξίδι για το Ευρωμπάσκετ 2023. Βεβαίως για να γίνει αυτό απαραίτητο βήμα είναι να περάσει από τα προκριματικά που αρχίζουν σε λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τις Εσθονία, Μεγάλη Βρετανία και Πορτογαλία. Η μάχη ξεκινά από το ματς της 11ης Νοεμβρίου στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Στην έναρξη της προετοιμασίας μάλιστα παρούσες ήταν η Ελεάνα Χριστινάκη και η Άννα Σπυριδοπούλου που υποφέρουν από τραυματισμό. Αυτό ήταν ένα σαφές μήνυμα ότι το Εθνικό μας συγκρότημα είναι ενωμένο και θα παλέψει με αξιώσεις για την πρόκριση.

Αναλυτικά η αναφορά της ΕΟΚ  για την προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών:

«Την προετοιμασία της ενόψει των αγώνων του πρώτου παραθύρου των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2023 ξεκίνησε η Εθνική Γυναικών.

Η Ελλάδα συμμετέχει στον 7ο όμιλο μαζί με Μεγάλη Βρετανία, Πορτογαλία και Εσθονία. Πρώτος αντίπαλος θα είναι η Μεγάλη Βρετανία στο Μάντσεστερ στις 11 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει το παιχνίδι με την Πορτογαλία στην Ξάνθη στις 14/11…»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Legends 2004: Φιλικό με τους UEFA All Stars για τους εορτασμούς των 20 χρόνων του έπους του Euro!

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται από το μεγαλύτερο θαύμα που έχει υ…