Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το – απίθανο- σενάριο πρόκρισης της Εθνικής στο Μουντιάλ

Το – απίθανο- σενάριο πρόκρισης της Εθνικής στο Μουντιάλ

0

Κι όμως υπάρχει ακόμα ελπίδα

Η Εθνική έκανε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο αλλά στις δύο μεγάλες της φάσεις σημάδεψε τα δοκάρια της Σουηδίας ενώ στο δεύτερο πλήρωσε ακριβά τα αμυντικά της λάθη και πλέον ελπίζει σε ένα θαύμα για να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Πρόκειται για ένα και μοναδικό αλλά μάλλον απίθανο σενάριο με το οποίο θα μπορούσε τελικά να βρεθεί στην δεύτερη θέση του ομίλου. Αυτό βέβαια προϋποθέτει νίκη επί των Ισπανών, αλλά και στη συνέχεια ισοπαλία Σουηδίας- Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, η Εθνική πλέον έχει 9 βαθμούς με την Σουηδία να έχει ανέβει στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς και την Ισπανία να είναι στη δεύτερη θέση με 13.

Τι χρειάζεται λοιπόν η Εθνική; Όσο και να φαντάζει δύσκολο αναζητά την νίκη απέναντι στους Ισπανούς στην επόμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ. Εάν το πετύχει τότε θα ανέβει στους 12 βαθμούς με τους Ίβηρες να έχουν μείνει στους 13.

Στην τελευταία αγωνιστική η Εθνική μας παίζει εντός έδρας με το Κόσοβο, αναζητώντας την νίκη, έχοντας το μυαλό της στο άλλο ματς του ομίλου, στο Ισπανία-Σουηδία. Σε αυτό αναζητά μια ισοπαλία, κάτι που θα φέρει τους διεθνείς μας στην δεύτερη θέση, με την Ισπανία να μένει στην τρίτη θέση.

Μόνο σε αυτή την περίπτωση η Εθνική μας κατακτά την δεύτερη θέση στον όμιλο, η οποία δίνει την πρόκριση στη φάση των πλέι-οφ.

Οι επόμενες αγωνιστικές

9η αγωνιστική – Πέμπτη 11 Νοεμβρίου

Γεωργία – Σουηδία

Ελλάδα – Ισπανία

 

10η αγωνιστική – Κυριακή 14 Νοεμβρίου

Ελλάδα – Κόσοβο

Ισπανία – Σουηδία

 

Η βαθμολογία του ομίλου

Σουηδία 15 (12-3)

Ισπανία 13 (13-5)

Ελλάδα 9 (7-6)

Γεωργία 4 (4-12)

Κόσοβο 4 (4-14)

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ΄Εθνική: Αυλαία με εκτός έδρας νίκη για Άβατο

Αποχαιρέτησε με ήττα ο Πετεινός Αυλαία με την 34η αγωνιστική είχαμε την Κυριακή, με πολλά …