Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Ελπίδα – Αισιοδοξία για την επιστροφή στην Superleague 1

ΑΟΞ: Ελπίδα – Αισιοδοξία για την επιστροφή στην Superleague 1

0

Σήμερα στα Πηγάδια ο πρώτος αγώνας μπαράζ – Έρχεται ο Πάππας στον δεύτερο

Σήμερα στις 3.30μ.μ. φτάνει η κρίσιμη ώρα για την ξανθιώτικη ομάδα, η ώρα του του πρώτου αγώνα μπαράζ στα Πηγάδια που θα κρίνει αν θα επιστρέψει στην Superleague 1, την κατηγορία που ανήκε εδώ και 32 χρόνια και η αγωνία κορυφώνεται για τους φίλους του ΑΟΞ.

Η ομάδα μας που θέλει νίκη στα Πηγάδια για να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για τον τελικό στόχο, για την επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία της. Μετά από μια δύσκολη χρονιά που δεν ξεκίνησε καλά, με πολλές αλλαγές σε παίκτες και διοίκηση, που ωστόσο δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα, παρά το αξιόμαχο δυναμικό και τη διάθεση της νέας διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας. Αλλά έστω και στη μέση της διαδρομής, βρέθηκε ο τρόπος, με την επιτυχημένη μεταγραφή του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο, να φτάσει σήμερα η ομάδα να διεκδικεί το πολυπόθητο εισιτήριο για τη Super League 1.

φωτό αρχείου από παλαιότερη αναμέτρηση των δύο ομάδων

Οι δύο ομάδες έχουν αρκετά κοινά στοιχεία, όπως τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ που ήταν από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι τον Φλεβάρη του 2012 στον πάγκο του Παναιτωλικού και μάλιστα τον οδήγησε στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Ο γκολκίπερ της Ξάνθης Σάο Μπέντο ντεμπουτάρισε στην Ελλάδα κόντρα στον Παναιτωλικό, στις 31 Αυγούστου του 2019.

Ο Κέβιν που αγωνίζεται πλέον στην Ξάνθη έχει στο παρελθόν περάσει 2 φορές από τους «κυανοκίτρινους», που ήταν η πρώτη εν Ελλάδι ομάδα του. Πιο συγκεκριμένα τη διετία 2014-2016 και στο μισό της περασμένης χρονιάς (Ιανουάριος/καλοκαίρι 2020). Συνολικά αγωνίστηκε σε 69 παιχνίδια τους.

Ο Τάσος Παπάζογλου, αρχηγός της Ξάνθης, ήταν για 2 χρονιές (2015-2017) στο Αγρίνιο, όπου αγωνίστηκε συνολικά σε 30 παιχνίδια τους. Επαιξε λίγο γιατί λίγο πριν την έναρξη της σεζόν 2016/17 υπέστη ρήξη χιαστών.

Ο Ελίνι Δημούτσος φόρεσε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019/10 τη φανέλα του Παναιτωλικού, για συνολικά 16 παιχνίδια. Μάλιστα ως παίκτης τους σημείωσε το πρώτο επαγγελματικό γκολ της καριέρας του.

Εν τω μεταξύ πληροφορίες θέλουν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθης, Μπίλ Πάππας να ταξιδεύει από την Αυστραλία για να παραβρεθεί στον δεύτερο αγώνα μπαράζ της ομάδας, την Κυριακή στο Αγρίνιο για να δει από κοντά το παιχνίδι και να στηρίξει τους παίκτες στην μεγάλη μάχη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ΄Εθνική: Αυλαία με εκτός έδρας νίκη για Άβατο

Αποχαιρέτησε με ήττα ο Πετεινός Αυλαία με την 34η αγωνιστική είχαμε την Κυριακή, με πολλά …