Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Προετοιμάζεται η ανάπλαση της Δημοτικής Αγοράς

Προετοιμάζεται η ανάπλαση της Δημοτικής Αγοράς

0

Εγκρίνεται η ένταξη της πράξης για την ανάπλαση και τη διαμόρφωση οδών και κόμβων στην Οικονομική επιτροπή που συνεδριάζει την Τετάρτη

Την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021, και ώρα 09:30 συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή του δήμου Ξάνθης, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Εξέταση της από 11-05-2021 Ένστασης της εταιρείας «Οργανοτεχνική Α.Ε.» κατά της απόφασης 132/05-05-2021 της Οικονομικής Επιτροπής για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του Συνοπτικού Διαγωνισμού με τίτλο « Συντονισμός και υλοποίηση δράσεων Δήμου Ξάνθης στο έργο: Business Excellence in tourism (exceltour)»
  2. Έγκριση σύναψης σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της «Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης» και του Δήμου Ξάνθης, ορισμός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του και ορισμός εκπροσώπου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης, στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης υλοποίησης & Εξουσιοδότηση του Δήμαρχου Ξάνθης
  3. Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης πράξης με τίτλο: «Ανάπλαση και διαμορφώσεις οδών και κόμβων ευρύτερης περιοχής Δημοτικής Αγοράς»
  4. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης υπηρεσίας με τίτλο: «Συμβουλευτικές – υποστηρικτικές υπηρεσίες για την ολοκλήρωση της τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου στον οικισμό παλιννοστούντων ομογενών στην Εκτενεπόλ»
  5. Έγκριση της με αριθμό 7/2021 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΙΔ με την επωνυμία «Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης Θεάματος & Επικοινωνίας», σχετικά με την έγκριση της 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021
  6. Αποδοχή των όρων συμμετοχής στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΩΝΙΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ»
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αντίδραση και από το ΚΙΕΦ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Κάνει λόγο και για συγκάλυψη στην υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών   Ανακοίνωση εξ…