Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δύο νέες εισαγωγές στο Π.Ν.Γ.Α.

Δύο νέες εισαγωγές στο Π.Ν.Γ.Α.

0

 Ανησυχητική η αύξηση των διασωληνωμένων στη χώρα

 Δυο εισαγωγές από την Αλεξανδρούπολη σημειώθηκαν τη Δευτέρα στο νοσοκομείο Αναφοράς. Πρόκειται για μια 55χρονη και έναν 70χρονο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας, την Τρίτη, στο νοσοκομείο νοσηλεύονταν 21 ασθενείς. Από αυτούς οι 15 είναι στην covid-19, οι 2 στη ΜΕΘ και 4 στη ΜΕΛ.

Εντωμεταξύ, ολοένα και πιο ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που δίνονται στην δημοσιότητα σε ότι αφορά την εξέλιξη της πανδημίας στην χώρα αλλά και τους αριθμούς των συμπολιτών μας που μπαίνουν στα δημόσια νοσοκομεία για νοσηλεία. Όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Δευτέρας συνολικά 922 άτομα νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία, εκ των οποίων τα 119 σε κλίνες Μονάδων Εντατικής Θεραπείας. Αυτό «μεταφράζεται» ότι ήδη έχει καλυφθεί το 1/3 των κλινών για covid και οι μισές περίπου κλίνες ΜΕΘ. Από το σύνολο το νοσηλευόμενων σε ΜΕΘ, οι 74 είναι σε νοσοκομεία της Αττικής καταλαμβάνοντας πάνω από το 50% των συγκεκριμένων κλινών. Παράλληλα την Τρίτη συνολικά οι διασωληνωμένοι στη χώρα προσέγγισαν τους 100, δηλαδή κοντά στο ρεκόρ που έχει καταγραφεί. Να αναφέρουμε ακόμη πως σε υψηλά επίπεδα διαμορφώθηκαν και οι νέες εισαγωγές λόγω κορωνοϊού φτάνοντας τις περίπου 90.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όχι λιγότερο από 14 ευρώ το αρνί στο τσιγκέλι του κρεοπωλείου

«Τσιμπημένο» κατά ένα ευρώ τουλάχιστον από πέρυσι – Τρίβουν τα χέρια τους φέτος οι π…