Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Ο Τάσος Γιαμουρίδης εκπροσώπησε την ομάδα στην συνεδρίαση της Superleague 2

ΑΟΞ: Ο Τάσος Γιαμουρίδης εκπροσώπησε την ομάδα στην συνεδρίαση της Superleague 2

0

Είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας;

Μαζί με το τέλος της εποχής Πανόπουλου, φαίνεται πως ήρθε και το τέλος της εποχής Πιαλόγλου στην ΠΑΕ Ξάνθης. Δεν έχει γίνει γνωστή επίσημα η νέα σύνθεση της διοίκησης ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν τον Τάσο Γιαμουρίδη να είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, πληροφορίες που επιβεβαιώνονται κι από το γεγονός ότι αυτός εκπροσώπησε την ξανθιώτικη ομάδα στα δύο συμβούλια της Super League 2 και Football League που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Είναι η πρώτη εμφάνιση του νέου παράγοντα της Ξάνθης, καθώς πριν δύο εβδομάδες, στην προηγούμενη συνεδρίαση, που είχε γίνει και πάλι με τηλεδιάσκεψη, είχε εμφανιστεί ο Άρης Πιαλόγλου για τελευταία φορά, καθώς μάλλον ακολούθησε η παραίτησή του από το ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη.

Στη δεύτερη τηλεδιάσκεψη των ομάδων SL2 και FL έγινε ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο οικονομικό σκέλος, από τον πρόεδρο της Ένωσης Α2’ και Β’ Εθνικής, Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Συγκεκριμένα έγινε συζήτηση περί ασφαλιστηρίων και εσόδων αλλά και για το ζήτημα του τηλεοπτικού συμβολαίου, καθώς εχθές έγινε γνωστό πως η ΕΡΤ είναι διατεθειμένη να διαθέσει 3.000.000 ευρώ για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των δυο κατηγοριών (σ.σ. Η διοργανώτρια αρχή από την πλευρά της θυμίζουμε πως περίμενε 4.000.000-5.000.000 μονάχα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Superleague 2).

Παρ’ όλα αυτά η Ένωση ξεκαθάρισε πως θα υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση με την κρατική τηλεόραση και θα προσπαθήσει να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για την κατηγορία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ΄Εθνική: Αυλαία με εκτός έδρας νίκη για Άβατο

Αποχαιρέτησε με ήττα ο Πετεινός Αυλαία με την 34η αγωνιστική είχαμε την Κυριακή, με πολλά …