Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νίκη – ανάσα για την Ξάνθη επί του Ατρόμητου με 1-0

Νίκη – ανάσα για την Ξάνθη επί του Ατρόμητου με 1-0

0

Προσπέρασε τον Παναιτωλικό στη βαθμολογία

Με ένα γκολ του Μπαριέντος στο 77′ η Ξάνθη λυτρώθηκε από το άγχος και πήρε τη νίκη στα Πηγάδια από τον Ατρόμητο, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των playouts. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα πήρε οξυγόνο και βγήκε από τη ζώνη των μπαράζ, όπου πλέον συντροφεύει τον Πανιώνιο ο Παναιτωλικός, ενώ απέκτησε μία διαφορά +4 από την ομάδα της Νέας Σμύρνης που θα αντιμετωπίσει το Σάββατο σε έναν ακόμη κρίσιμο αγώνα.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες σε θέαμα, καθώς το μεγάλο άγχος κυρίως για την Ξάνθη και ο φόβος να μη δεχθεί γκολ, έκανε την ομάδα να είναι επιφυλακτική και να μη βγαίνει με αξιώσεις μπροστά.

Ο Ατρόμητος στάθηκε καλά στο γήπεδο το πρώτο ημίχρονο αλλά περιορίστηκε στο να διαφυλάξει την εστία του, και δεν δημιούργησε φάσεις στην εστία του Μπέντο.

Στο δεύτερο μέρος η  Ξάνθη μετά την είσοδο των Μουλέν και Καμαρά στο 52′ ανέβασε την αγωνιστική της απόδοση και έφτασε κοντά στο γκολ στο 61′ μετά την εκτέλεση φάουλ με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Στο 77′ όμως η τοπική ομάδα βρήκε το γκολ που έψαχνε, όταν σε μια αντεπίθεση, ο Στάρτζεον έδωσε στον Μπαριέντος, αυτός μπήκε από τα δεξιά και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μανδά που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η Ξάνθη κράτησε μέχρι τέλους το υπέρ της σκορ και η λήξη του αγώνα πανηγύρισε τη σημαντική της νίκη που της δίνει ώθησε για την συνέχεια των playouts.

ΞΑΝΘΗ (Παπαγεωργίου): Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Καρασαλίδης, Κοβάτσεβιτς (52′ Μουλέν), Στάρτζεον, Τερκί (52′ Καμαρά), Τζουρίτσκοβιτς (Ντε Αμορίμ), Μπαριέντος (90′ Γκαργκαλατζίδης), Φόσε (90′ Θυμιάνης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παντελίδης): Μανδάς, Γούτας, Ρισβάνης, Γκάλο (57′ Ενσικουλού), Κιβρακίδης, Κατράνης, Ανδρούτσος (80′ Βέλλιος), Μπουσούλατζιτς, Νάτσος (80′ Ουμπίδες), Γιακουμάκης (80′ Ντε Πο), Μανούσος (85′ Ραμπέλο).

Η Βαθμολογία των PLAYOUTS

  1. Αστέρας 35
  2. Ατρόμητος 34
  3. ΑΕΛ 33
  4. Λαμία 31
  5. Βόλος 30
  6. Ξάνθη 22
  7. Παναιτωλικός 21
  8. Πανιώνιος
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…