Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δημοσιογράφοι από το Ισραήλ επισκέπτονται την Ξάνθη

Δημοσιογράφοι από το Ισραήλ επισκέπτονται την Ξάνθη

0

Σαββατοκύριακο με επισκέψεις και συναντήσεις στα Στενά του Νέστου, τα Αρχαία Άβδηρα και την πόλη

 Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος Ξενοδόχων και Τουριστικών Επιχειρήσεων Ν. Ξάνθης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , τον Δήμο Ξάνθης , τον Δήμο Τοπείρου και τον Δήμο Αβδήρων, θα φιλοξενήσει πέντε δημοσιογράφους από τον αντίστοιχο ΕΟΤ του Ισραήλ , με αντικείμενο τη τουριστική προβολή του νομού μας .

Πρόγραμμα

-Σαββάτο 10:00 πμ. αναχώρηση από πλατεία Ελευθερίας Ξάνθης με προορισμό την Σταυρούπολη , όπου στην πλατεία του χωριού στις 10:30 θα γίνει υποδοχή από τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Νικόλαο Ευφραιμίδη , τον Αντιδήμαρχο Σταυρούπολης κύριο Απόστολο Ελευθεριάδη και τους ξενοδόχους της περιοχής .

-Στη συνέχεια , οδική κατάβαση των Στενών του Νέστου με οδηγούς – συνοδούς , τους ανθρώπους της Riverland .

-Στις 14:30 μ.μ παράθεση γεύματος από τον Δήμαρχο Τοπείρου , Θωμά Μίχογλου , στο χωριό Γαλάνη – Τοξοτών .

-Κατόπιν , θα επισκεφτούν την περιοχή των Αβδήρων ( Αρχαία Άβδηρα) όπου θα έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Αβδήρων κύριο Γεώργιο Τσιτιρίδη .

-Στο τέλος , θα γίνει περιήγηση στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης , και ξενάγηση σε όλα τα εβραϊκά ακίνητα , από τον Διδάκτορα Ιστορίας Dr Δημήτρη Κασαπίδη .

-Στη συνέχεια θα βρεθούν με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, ωστόσο θα τροποποιηθεί το πρόγραμμα λόγω της ακύρωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

-Καθόλιν την διάρκεια της παραμονής και ξενάγησης στο Νόμο μας , θα συνοδεύονται από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , κύριο Αθανάσιο Τσιόνη .

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ποια καταστήματα λειτουργούν σήμερα

Κλειστά θα παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ   Φέτος, όπως είναι γνωστίς, αργία θεωρείται …